Sponsoreret: NaToSaphiX anmelder AceZone A-Spire Wireless

NaToSaphiX har haft fingrene i AceZone-headsettet, og han er mildt sagt begejstret.

Dette er en sponsoreret artikel.

Denne anmeldelse af AceZone A-Spire Wireless er skrevet af NaToSaphiX, tidligere pro CS
spiller, og nuværende Head Coach NIP Impact.

Jeg har efterhånden brugt en del forskellige headsets igennem mine 17 år som Counter-Strike spiller, men der er kun ét, jeg ikke har kunne skifte væk fra.

Da jeg oprindeligt modtog A-Spire Wireless, var jeg faktisk i de første få dage en smule skuffet over, at den øverste del af headsettet gned sig ubehageligt mod min hovedbund.

På 4. dagen blev det bedre, på 7. dagen gik det væk og i dag er det noget, jeg ikke har oplevet, siden jeg brugte headsettet de første dage.

Ronaldo køber heller ikke støvler efter komfort

Når man prøver et AceZone headset er det ikke komforten der slår benene væk under en eller får englene til at synge.

Hvis min eneste prioritet var komfort, så kunne jeg måske godt finde et headset eller to, som ville stille det behov bedre end AceZone kan, men Ronaldo køber vel heller ikke støvler efter, hvad der er mest komfortabelt - han vælger dem, som gør, at han spiller bedst.

Det tog mig en uges tid før det gik op for mig, hvor mange ting jeg gør i mine kampe, som jeg ikke kunne før.

Med det her headset er det som om at fodtrin, skud, granater og kommunikation alle er i separate kasser, som jeg selv kan vælge at samle op på de rette tidspunkter.

At være i stand til at differentiere mellem de forskellige lyde gør, at jeg får mange flere kills igennem røggranater, selv mens der er totalt kaos i de andres ører.

Headsettet gør mig også bedre til at retningsbestemme og generelt placere lyde på banen, så jeg præcist ved, hvor en modstander bevæger sig eller skyder fra, hvilket betyder, at jeg kan lave bedre planer for at udspille mine fjender.

Uovertruffen noise-cancelling

Når det kommer til noise-cancelling, så er det også AceZone, der står øverst på min liste blandt gaming headsets.

Det sker måske lidt for ofte at min kæreste føler sig overset, mens jeg arbejder eller ser YouTube, selv om hun står få meter fra mig.

Eftersom headsettet også er beregnet til LAN-gaming, virker mikrofonen fejlfrit selv om naboerne borer huller i væggen (tro mig, jeg har været der).

Jeg lavede sågar en video, hvor jeg med vilje satte en højttaler op med larmende musik, for at teste hvor god mikrofonen var i et (ekstremt) miljø, hvilket den klarede langt bedre, end jeg havde regnet med.

I forhold til pris, så er AceZone A-Spire Wireless et af de dyreste gaming headsets jeg nogensinde har ejet, og det er selvfølgelig også en vigtig del, når man køber nyt ind.

Der er mange gaming headsets på markedet i nærmest alle prisklasser, så hvis man bare gerne vil game for sjov er der andre muligheder der passer bedre til behovet.

Har man lyst til at have det bedste, så må man punge ud - og så er det altså sjovere at gøre ved et firma som er skabt i Danmark.

Til sidst vil jeg nævne noget som jeg mener er en undervurderet ting at have med i mente:

Er headsettet tilfredsstillende hvis man ikke bruger det til gaming, men i stedet lytter til Spotify under sin opvarmning eller ser Netflix i pauserne?

For mig er svaret et rungende ja, da det er noget som har irriteret mig førhen ved andre gaming headsets, men ikke én gang har virket forstyrrende med mit A-Spire Wireless headset.

Konklusion

Jeg har valgt at give AceZone A-Spire Wireless en vurdering på 5/5.

Dette er en vurdering jeg har valgt at give headsettet, fordi det er det bedste headset jeg nogensinde har brugt til gaming.

Jeg har altid sagt at de to eneste ting man kan købe med penge som gør en spiller bedre til Counter-Strike er en hurtig computer og en god skærm. Efter at have prøvet AceZone er listen nu oppe på tre ting.

AceZone A-Spire Wireless er efter min mening et "endgame headset" som jeg ikke kunne finde på at bytte med noget andet der eksisterer på det nuværende marked.

Er man amatør og vil man gerne fortsætte med at være det eller ikke har finanserne i orden til at opgradere, så er det helt okay at købe andet.

Vil man være professionel og have det absolut bedste udstyr for at maksimere sin performance, så er det i min optik uden tvivl AceZone man skal købe.

Jeg kommer i hvert fald ikke til at skifte foreløbig.

#1(Med 0 svar)
20. september 2024 kl. 13:01
munkefar
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
En sponsoreret anmeldelse simpelthen? Så har man set det med.

Men heldigt nok, at den fik topkarakterer, selvom brødteksten ellers efterlod et indtryk af, at produktet er dyrt og mangler komfort ifht. konkurrerende produkter 😅
#2(Med 0 svar)
20. september 2024 kl. 13:48
detura
Nu hvor headsettet modtager så meget ros på den tekniske side fra den gode natosaphix, ville det være værdsat at få et indblik i hvilke lydindstillinger, der bruges ingame for at opnå denne adskilte/dissekerede følelse af lydelementerne ingame. Håber ikke at der er brug for meget EQ tweaking uden for spillet.
Personligt sejler lyden for mig i cs2 og har efterhånden prøvet lidt af hvert.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.