karrigan glæder sig at spille foran de danske fans igen

karrigan glæder sig til endnu en dag foran publikum

FaZe-kaptajnen glæder sig til endnu en dag foran de danske fans lørdag aften, hvor han møder i NAVI i semifinalen.

Dust2.dk ved BLAST Premier Fall Final 2024 i København.

Kampen mod Liquid havde ikke samme intense x-factor, som da holdene mødtes tilbage i IEM Cologne 2024, hvor FaZe leverede et vanvittigt comeback, da FaZe i denne ombæring udspillede mithRs mandskab i Forum.

Nu er de videre til semifinalen.

Dust2.dk fangede karrigan til et interview kort efter kampen mod Liquid.

FaZe-holdet har første gang siden IEM Chengdu 2024 i april måned spillet sig til en semifinale. Denne gang vendte FaZe tilbage til det spil de er kendt for og har genfundet deres FaZe-DNA. karrigan giver sit besyv på, hvorfor de vandt over Liquid med stor overbevisning modsat til IEM Cologne.

Jeg tror simpelthen bare, at vi spiller bedre. I Cologne der spillede vi med et nyt system, som i form af micromanage og meget mere kontrol på T-siderne. Nu er vi gået lidt tilbage til det, som egentlig er FaZe-DNA, med lidt frihed.

Jeg får lov til at lave kalde i midt i runderne, men folk får også lidt frihed til at gå efter nogle dueller, de synes er rigtige. Det, at vi endelig kommer op og spiller på arenaen, det gør bare, at vi får lidt ekstra skub. Jeg synes egentlig, at vi spillede rigtig godt mod G2 indtil sidste halvleg på Mirage. Jeg synes egentlig også, at vi skulle have vundet den kamp. Men sådan er det jo nogle gange i CS.

"Han har taget fra mig og andre IGLs"

Derudover kommer karrigan ind på Liquid-kaptajnen spillespil. Den canadiske stjerne, Twistzz, har tidligere spillet under karrigan i FaZe, og der har han lært noget fra sin tidligere danske leder.

I semifinalen står karrigan overfor verdensetterne og majorvinderne fra NAVI, som de tabte til i finalen i København til den første major i CS2.

Jeg kan tydeligt se filosofien i den måde, de(Liquid, red.) spiller på T-siden, med at presse rigtig meget, men han(Twistzz, red.) har fundet sin egen stil også. Jeg synes meget, at de spiller rigtig god CT-sider med at bevæge sig rigtig meget og gøre det svært for callers. Det er jo klart, at der er noget, han har taget fra mig, men jeg tror også, han har spillet med andre IGLs og taget lidt fra alle andre, siger karrigan og forsætter:

Det er sådan, jeg gjorde det, da jeg har spillet med gob b, ArcadioN og tidligere CS-legender. Så finder man sin egen stil, men der er selvfølgelig noget der trækker over fra nogle IGLs.

I billedet er karrigan (bagerst i midten) og sin tidligere IGL, ArcadioN (forrest til venstre med den gule trøje).

Revanche mod NAVI?

Ikke rigtig revanche. Jeg synes ikke, vi er i en situation, hvor vi kan sige, at nu er det tid til revanche. Det er mere at gå ind og spille. Nyde det, at vi overhovedet ikke har noget pres på os. De nummer et i verden. De har en "final streak". De skal levere og møde op. Jeg glæder mig bare til at spille i morgen og egentlig bare spille frit og nyde publikum.

Kampen mod NAVI spilles lørdag aften klokken 19, hvor karrigan er Danmarks sidste repræsentant i Forum.

#1(Med 1 svar)
27. september 2024 kl. 22:27
bimse
Så når man ikke selv er nummer 1, så kan man bare nyde alle kampe, ingen forventninger - hvis de taber 13-0 13-0 er alle bare ligeglade! helt sikkert, karrigan - der er jo kæmpe forventninger til jer, tror ikke i er helt billige for organisationen ??:))) kæft noget lort at sige og en vild måde at fralægge sig ansvar på
#3(Med 0 svar)
28. september 2024 kl. 00:05
Kristja
Det er vel lidt som man læser det?
Jeg ser det klart som, at de blot ligger presset væk fra sig selv, og på den måde kommer til at spille bedre, når de ser sig selv som underdogs. Og NaVi har været totalt dominerende et godt stykke tid efterhånden = Der er ingen der forventer at FaZe smadre NaVi, nok nærmere omvendt :D
#2(Med 0 svar)
27. september 2024 kl. 23:35
Tr0llern
Fald ned bimsedreng
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.