Maniac er startet i terapi.

Maniac giver opdatering på sit liv: "Jeg er startet i terapi"

Den tidligere professionelle CS-spiller og ekspert, Maniac, har givet en opdatering om sit liv, hvor han fortæller, at han er begyndt i terapi som følge af flere anklager om seksuel chikane.

Den 6. september, knap en måned tidligere skrev han et opslag på det sociale medie X, at han svigtede de mennesker han holdte af, fællesskabet og sig selv samt gav et indblik i sit problematiske forhold til alkohol.

Nu er han begyndt i terapi.

I et forum på HLTV, hvor en bruger var nysgerrig på, hvad Maniac lavede, efter den lange pause væk fra alt, svarede Maniac selv på det. Her afslører han, hvad der er sket siden og giver udtryk for, at han stadig følger med i Counter-Strike.

Jeg værdsætter bekymringerne. Jeg arbejder i øjeblikket på mig selv, for at være ærlig. Jeg er startet i terapi, og jeg håber at blive en bedre person på den anden side af dette. Det er en lang vej, og jeg har brug for både tålmodighed og beslutsomhed. Jeg holder fokus på spillet, da det har været mit liv og min passion i årtier. For nu er det alt, hvad jeg kan fortælle jer.

I september ramte en bølge af anklager Maniac, da han først blev beskyldt af en kvinde for at have befamlet hende ved et afterparty efter et CS-event i London. Samme dag nægtede Maniac alle anklager, men kort efter kom flere beskyldninger og vidneudsagn frem.

Horisonten for Maniacs tilbagevenden som ekspert er i øjeblikket uklar.

Den 34-årige schweizer lovede dog i sit opslag den 6. september, at han snart vil udgive en video, hvor han tager ansvar for sine handlinger, undskylder ordentligt og viser, hvem han virkelig er.

#1(Med 0 svar)
4. oktober 2024 kl. 02:30
Tr0llern
Klovn
#2(Med 2 svar)
4. oktober 2024 kl. 10:18
SlotsØl
Gg ez, bye bye
#3(Med 1 svar)
4. oktober 2024 kl. 10:41
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Kæmpe nick du kører med.
#4(Med 0 svar)
4. oktober 2024 kl. 13:16
SlotsØl
😂
#5(Med 0 svar)
4. oktober 2024 kl. 15:31
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Må jeg anbefale, at du skriver en bog, hvor du lover at komme med en forklaring på dine bommerter, men så fylder du den i stedet med saftige historier om ekskærester og plagiat? 🤷‍♂️
#6(Med 0 svar)
4. oktober 2024 kl. 16:14
Unlucky-Luke
godt han prøver at blive bedre, men håber aldrig vi ser mere til ham.......
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.