NiKo var den eneste spiller, der nævnte et andet map end Cobblestone.

Dette map vil pro-spillerne ikke have tilbage

Hvis det stod til flere af tier 1-spillerne, kom Cobblestone ikke tilbage i mappoolen.

Debatten om mappoolen er altid i gang på diverse sociale medier, i kommentarspor og så videre - nu har HLTV fået nogle af verdens bedste til at tage stilling til det.

I en ny video på YouTube har HLTV nemlig bedt syv af verdens allerbedste spillere pege på et map, som de ikke ønsker at se tilbage i mappoolen.

Der var stor enighed blandt spillerne, da NiKo som den eneste ikke pegede på Cobblestone, der ikke har været i mappoolen siden 2018. I stedet valgte bosnieren ikke særlig overraskende at vælge Overpass, som han er kendt for aldrig at spille.

Selvom spillerne blev bedt om at vælge et map, som ikke er en del af mappoolen, som de ikke vil have tilbage, bruger Aleksib alligevel tiden på at snakke et aktivt map ned.

I stedet for altid prøve at fikse det ene map (Vertigo, red.), er der andre maps i mappoolen, som ikke har haft en opdatering i mange år. Vertigo får stadig opdateringer, og folk er stadig i tvivl om: "Er det godt nu, er det dårligt nu?".

Jeg tror, at selv endda på FACEIT og FPL undgår spillerne meget det map. Når jeg ser en kamp på det map, får jeg ikke samme vibe som på andre maps. Det er ikke lige så spændende.

Du kan selv høre mere om spillernes begrundelser og Aleksibs tanker om Vertigo i videoen i bunden af artiklen.

Her er spillernes valgte map, som de ikke ønsker tilbage:

  • ropz - Cobblestone

  • NiKo - Overpass

  • rain - Cobblestone

  • flameZ - Cobblestone

  • siuhy - Cobblestone

  • Aleksib - Cobblestone

  • Guatemala malbsMd - Cobblestone og Train

Se videoen her:

Er du enig med spillerne, eller havde du valgt et andet map? Del din mening i kommentarfeltet.

#1(Med 0 svar)
5. oktober 2024 kl. 11:35
ToobZ
Folk glemmer ofte hvor kedelige kampe var både og spille og se i den opdaterede bane - de fleste ville bare have den tilbage for at få en dragon lore … det er ikke en bane der skal tilbage :)
#2(Med 0 svar)
5. oktober 2024 kl. 12:46
MasterFastMan
Nice kommentar toobz, jeg har en sjov idé, jeg ved godt det lyder sindsygt men hold fast. Prøv at læs artiklen eller i det mindste bare overskriften næste gang..
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.