KÆMPE FEST I VENTE: KØB BILLET TIL POWER LIGAENS FINALE DEN 23. NOVEMBER
LIVE
3DMAX bookede sent lørdag den sidste plads videre.

Disse fire hold skal til LAN-finalerne i Berlin

HEROIC, OG, The MongolZ og 3DMAX skal kæmpe om 5,3 mio. kroner.

De fire hold, som skal spille om intet mindre end 5,3 mio. kroner i Berlin ved LAN-finalerne i Thunderpick World Championship, blev i løbet af lørdagen fundet.

Tidligt lørdag spillede danskerholdene HEROIC og OG sig videre som de første efter sejre mod henholdsvis blameF fra fnatic og tyske BIG.

Senere på aftenen sluttede The MongolZ sig til selskabet, og meget sent på aftenen snuppede 3DMAX den sidste plads videre efter en 2-1-sejr over argentinske BESTIA.

De fire mandskaber rejser derfor til Berlin i starten af November for at spille om den store præmiepulje, der kan give vigtige point til Valves rangliste.

Faktaboks

Sådan afvikles LAN-finalerne

LAN-finalerne løber af stablen fra den 2. til 3. november i Berlin. De fire hold bliver smidt direkte ind i semifinalerne, hvor det er knald-eller-fald med Bo3.

Vinder man sin semifinale, er man allerede videre til finalen, der har 3,4 mio. kroner på højkant til den endelige vinder, mens nederlag sender to hold ned i bronzekampen.

Bronzekampen bliver spillet inden finalen, hvor det vindene hold rejser hjem med 140.000 kroner mere end fjerdepladsen. Finalen bagefter bliver afviklet som Bo5.

Den 2. november:

  • 17:00 - Semifinale 1

  • 20:30 - Semifinale 2

Den 3. november:

  • 14:00 - Kamp om tredjepladsen

  • 17:30 - Finalen (Bo5)

Det er endnu ikke blevet annonceret, hvilke hold der møder hvem.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.