BILLETSALGET TIL DEN STORE FINALE ER ÅBENT
LIVE
dupreeh

Stort interview med dupreeh: "Vi fandt nok aldrig den rigtige løsning"

Dust2.dk har fået en snak med dupreeh, der sætter ord på den sidste tid i Astralis, skiftet til Vitality og en genfunden glæde ved spillet.

Et nyt år er allerede i fuld gang, og de fleste hold har allerede taget hul på sæsonen.

Et af dem er Vitality, der i 2022 stiller med flere nye ansigter, efter Astralis-trioen Magisk, dupreeh og zonic i begyndelsen af januar blev præsenteret som nye ansigter på det ellers franske mandskab.

Skiftet til Vitality er for dupreehs vedkommende første gang, han befinder sig på et internationalt hold. Og den nye tilværelse er til at tage og føle på, fortæller han til Dust2.dk.

Det har været en stor omvæltning lige pludselig at skifte Astralis-trøjen ud med en Vitality-trøje. Jeg har spillet så mange år i Astralis og med de samme mennesker i så lang tid, og det var ligesom min base.

Så det her med at skifte til noget nyt, få en ny base og omstille hovedet til, at jeg ikke længere skal have den her uniform på, at jeg skal spille med nogle nye, og hvordan bliver det at spille på et internationalt hold. Alt det her gik igennem mit hoved, men jeg føler virkelig, det har været den rigtige beslutning.

En pause fra CS

Skiftet til Vitality kom efter et 2021, de færreste nok kunne have forudset.

Astralis startede ellers året ud med en andenplads ved BLAST Global Final, men det skulle vise sig at blive den bedste placering til en turnering i løbet af året.

Faktisk var det første gang, Astralis gik gennem et kalenderår uden at vinde én eneste turnering.

Desuden mistede holdet device til NIP i april, og der kom aldrig rigtig styr på holdkortet efter. Og de mange udskiftninger og dårlige præstationer satte sig også i lysten til at spille.

Jeg har selvfølgelig altid været glad for at spille i Astralis, men i slutningen var der mange problemer og meget rod. Mange udskiftninger til højre og venstre, og der kunne jeg godt mærke, at min lyst blev mindre og mindre. Så i og med at jeg blev bænket der, sammen med Emil og Danny før BLAST (BLAST Premier Fall Final i november, red.), så havde jeg noget tid til at undersøge og få fundet glæden frem og måske få den pause fra CS, som jeg ligesom havde brug for.

Så jeg tænkte, at der skulle ske noget nyt, og det synes jeg er rigtig fedt. Jeg er rigtig glad for den beslutning, jeg har taget, lyder det fra dupreeh.

"Vi fandt nok aldrig den rigtige løsning"

Netop udskiftningerne og især rolleskiftende tog også på den 28-årige danskers motivation. Derfor glæder han sig også over, at han nu kommer ind på et hold, hvor rollerne er sat fra begyndelsen.

Det har hjulpet at komme ind på et hold, hvor rollerne allerede var sat lidt i bås. Det var egentlig lidt det, jeg synes, der var svært i Astralis, siger dupreeh og uddyber:

Så mistede vi en AWP-spiller, så spillede jeg den lidt, så spillede Lukas (gla1ve, red.) den lidt. Så skulle Emil (Magisk, red.) være IGL, fordi Lukas skulle være far, hvilket han jo selvfølgelig 100% skulle gøre.

Det var jo også en del af planen, men det gjorde jo stadig rent professionelt, at vi skulle træffe nogle beslutninger, der gjorde, at folk kom lidt ud af deres comfort-zone, siger han.

Selvom nogle af de skift var planlagt og aftalt, så var der også tider, hvor ring blev prøvet af for at komme tilbage til den opskrift på succes, der gjorde Astralis urørlige for år tilbage.

Vi lavede mange frem-og-tilbage-udskiftninger. Nogle af dem, fordi vi havde aftalt, at det var meningen, men også nogle af dem fordi vi prøvede at finde løsninger, og vi fandt nok aldrig den rigtige løsning. Vi manglede nok stadigvæk den sidste brik. Det er jo sådan det er, men det tog alligevel noget energi.

Så det var en periode, hvor jeg synes, der var mange ting, som vi brugte meget energi på at finde løsninger, som vi aldrig fandt, siger han.

Glæden ved spillet

Senest vi så dupreeh i aktion var til PGL Majoren i Stockholm i november. Her bed flere mærke i, at det ikke var den samme smilende og til tider 'goofy' dupreeh, vi ellers normalt får at se.

dupreeh og resten af Astralis nåede fire kampe i Legends-fasen ved majoren, inden de blev sendt ud. Undervejs tabte de blandt andet 16-1 til device og NIP.

Men trods det, så forsikrer dupreeh, at der kun var ét fokus på det tidspunkt.

Jeg har godt hørt folk synes, at jeg ser mere moody ud, men jeg har lidt resting bitch-face, når jeg er koncetreret, så det kan godt være jeg ser mere sur ud, end jeg egentlig er.

Men det er klart, at til majoren er der kun ét mål, og det er at vinde. Der er ikke nogen andre tanker omkring at skifte, eller om der er nogen, man ikke kan lide. Det hele handler om at vinde, og det gjorde jeg alt for, siger dupreeh.

Men at bevare det gode humør og se tingene fra den lyse side er naturligvis nemmere sagt en gjort - især når resultaterne ikke følger med.

Det gik selvfølgelig ikke, som vi havde håbet på, og så er det jo klart, at det er sværere at finde det positive, når det går dårligt.

Det er en kunst at kunne gøre, og det var ikke lige helt nemt, for jeg synes der har været mange ting på det tidspunkt, der fik mig til at blive en dårligere udgave af mig selv, og mistede lidt lysten for at spille det spil, som jeg egentlig har allermest kærlighed for, siger han.

Men det til trods, så er lysten igen kommet tilbage. Dels takket være den klarere rollefordeling og en pause fra spillet. En frisk start så at sige.

Der er mange nye indtryk, og det er måske også lidt det jeg havde brug for; at der skulle ske noget nyt i min karriere.

Den nye start og en genfunden spilleglæde til trods, så er der dog også det åbenlyse i, om niveauet stadig er der. Det er næsten tre måneder siden, dupreeh sidst var i aktion. Her blev han og resten af det daværende Astralis sendt ud af PGL Majoren i Stockholm. Og bødlerne var netop Vitality, der tog sejren 2-1.

Det er noget tid siden, vi har set dig på serveren i officiel sammenhæng. Har du den stadigvæk?

Ja, det synes jeg da. Det er jo klart, at spillet er også blevet mere kompetitivt, så der er også mange om buddet, men jeg synes generelt, at jeg følger rigtig godt med, når jeg har mine gode kampe, og jeg føler ikke, jeg falder igennem.
Det er klart, at i starten var der lige noget rust, der skulle bankes af, og der var en masse ting, der skulle læres og en masse ting, der skulle forstås, fordi jeg synes alligevel at to måneder væk fra spillet, det gør alligevel meget med hvordan spillet bliver håndteret, og hvordan folk de spiller. Så der var mange ting, der lige skulle fikses, fortæller dupreeh.

Men jeg glæder mig helt vildt til at spille, og jeg tror på mig selv, og det allervigtigste det er, at jeg har det sjovt. Det giver mig energi, og det gør, at jeg har lyst til at spille og til at ville yde det ekstra, siger han.

dupreeh og resten af Vitality brager sammen med Evil Geniuses i første kamp i BLAST Premier Spring-gruppespillet søndag klokken 15:00.

#1(Med 0 svar)
30. januar 2022 kl. 14:28
mupzgxDD
Fedt interview
#2(Med 3 svar)
30. januar 2022 kl. 14:47
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ærligt.. Dupreeh står for mig som en af de mest ærlige og en af dem der giver mest af sig selv, selvom han måske ikke tror det. Er kæmpe fan af hans følelser er kæmpe fan af hans åbne måde og være på, og egentligt bare generelt fan bag det skide nickname...
Derudover er han jo en fucking schweizerkniv i CS. Manden er for mig stadig en af de bedste på de gode dage.
Jeg tager min klaphat og følger med danskerne til Vitality.
#3(Med 1 svar)
30. januar 2022 kl. 16:03
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Enig. Og all-around spillere er sgu penge værd :).
#4(Med 0 svar)
30. januar 2022 kl. 18:36
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Kan ik forrestille mig han ikke ku gå pro i alle fps spil der fandtes :D
#5(Med 0 svar)
31. januar 2022 kl. 07:21
RasmusRoev
+1000 :) Hele vejen rundt!
#6(Med 0 svar)
31. januar 2022 kl. 07:25
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Dupeeh
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.