Spinx var Vitalitys næstbedste spiller i København.

Spinx: "Vi er ikke lige så gode som med Magisk"

Dust2.dk fangede Spinx efter pokalløftet i Royal Arena.

Dust2.dk i Royal Arena

Der var fest, farver og BLASTs guldglitter, da Vitality-spillerne kom hen til mix-zonen efter de havde løftet trofæet på scenen i Royal Arena.

Vi fangede Spinx for at få en reaktion på kampen og om man kan tale om et tab af Magisk, når de vinder deres første turnering uden danskeren.

Kampen startede på Vertigo, et map som Vitality slet ikke har spillet de sidste tre måneder.

Vi er virkelig gode på mappet. Vi havde ikke vist det endnu, og vi vidste, at det plejede at være FaZes "perma-ban". Vi vidste ikke 100% hvilket map, de ville banne, men hvis de lod Vertigo gå igennem, ville vi vælge det.

Vitality vandt Nuke med mindst mulig margen 13-11, og her satte Spinx fokus på, at ikke alle runder betyder lige meget i løbet af et tæt map.

Nuke er helt sikkert virkelig svær mod FaZe. Vi vandt begge pistoler, så det hjalp os uden tvivl. Vi vandt også en "hero-AK-runde" på en øko, så jeg tror, at vi vandt de vigtige runder, og det var dét, der gav os sejren på mappet.

Selvom Vitality nu har vundet i deres første event uden Magisk, så har tabet af den danske legende stadig sat holdet tilbage.

Vi er ikke så gode endnu, som vi var med Magisk. Der er stadig nogle nøgleaspekter vi mangler, men vi er opmærksomme på det, og vi arbejder på at forbedre de punkter hver eneste dag.

#1(Med 0 svar)
26. november 2023 kl. 19:37
Kristja
Humble! Man må virkelig sige at de praiser magisk 🔥
#2(Med 0 svar)
27. november 2023 kl. 03:54
DOMINA7HOR
Fair holdning, men den køber jeg ikke helt. De har coren og fundamentet på plads, og mezii er en super dygtig spiller, som på mange måder minder om Magisk. Lige som Magisk kan mezii også agere second caller.

Det er normalt, at der skal skrues på lidt hist og her, men over all, med så stærkt et fundament, så er der ikke den store forskel.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.