cadiaN taler ud om at miste Kasper Straube til Astralis i Heroics interviewserie.

cadiaN: "Jeg var meget overrasket, da jeg snakkede med stavn"

Tredje afsnit i Heroics interviewserie med cadiaN er udkommet.

cadiaN er officielt på plads i Liquid, men vi tillader os alligevel at tage et kig på noget, der skete under tiden i Heroic.

I den tredje og sidste episode af Heroics serie 'cadiaNs Heroic' taler kaptajnen nemlig ud om den dramatiske sidste tid, han havde med organisationen.

Her var det særligt problemerne med jabbi og stavn, som var til skue i offenligheden, men problemerne internt på holdet startede allerede inden, da Heroic mistede deres Head of Performance, Kasper Straube, til Astralis, hvor han nu er sportsdirektør.

Der var et interessant skift i vores dynamik på holdet. På det tidspunkt var der ikke nogen på holdet, som havde været interesseret i at slutte sig til Astralis. De prøvede flere gange at hente spillere fra os, men folk sagde nej hver gang, fordi vores hold og vores kemi var bedre. Det var der, de ikke længere kunne hente spillere fra det næstbedste hold, fordi vi var blevet det bedste, udtaler cadiaN.

Det var dog ikke kun uden for serveren, det påvirkede Heroic-spillerne, at Kasper Straube var draget til konkurrenterne. Der skete nemlig også noget på inde på serveren, hvor tingene ikke fungerede.

Det var en hård periode. Jeg følte, at intensiteten til træning faldt, og folk mødte ikke lige så forberedte op, som de plejede. Vi havde alle svært ved at få det bedste ud af hinanden, så der var brug for ændringer på både dem omkring holdet, men også på spillerfronten, hvis vi skulle nå det, jeg drømte om.

"Han ville gerne gøre tingene på en anden måde"

Som cadiaN fortæller i videoen, var der brug for ændringer på holdet, hvis de skulle nå helt til tops og vinde de store turneringer, som han drømte om med Heroic.

Alligevel fortæller IGL'en dog, at han var overrasket, da han snakkede med holdets helt store stjerne, stavn, om fremtiden.

Jeg var meget overrasket, da jeg snakkede med stavn. Han ville gerne prøve at gøre tingene på en anden måde, og han vidste ikke, om han burde blive bænket. Han sagde, at han ikke fik samme glæde af at spille spillet og at spille med mig, som han plejede, og han syntes også, jeg var ekstremt hård, når jeg rettede fejl.

Jeg kan godt følge nogle af de ting, han sagde, men med vores forhold og den åbne kommunikation, vi havde, var jeg overrasket over, at det ikke var blevet bragt op tidligere.

Efter Heroics dramatiske bænkning af jabbi og stavn blev de efterfølgende præsenteret som Astralis-spillere, hvor de nu danner hold med device, Staehr og blameF.

Måden det skete på, var dog ikke én, cadiaN havde set komme.

Det var deres valg, hvis de gerne ville til Astralis, men når man tager i betragtning, hvordan de snakkede om måden, Straube smuttede på, er jeg meget overrasket over, hvordan de håndterede situationen.

Det er normalt i sport, at folk gerne vil prøve nye eventyr og hold, men man bestemmer stadig selv, hvordan man håndterer situationerne. Det er en skam, at det kommer til at påvirke måden, vi ser tilbage på vores tid sammen på.

I afsnittet giver cadiaN også nogle råd til Heroics kommende kaptajn såvel som, at han ikke afviser at vende tilbage til Heroic på et tidspunkt i fremtiden.

Hele tredje afsnit kan ses herunder:

#1(Med 4 svar)
6. december 2023 kl. 21:18
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hunt 2 min efter udgivelsen af artikel om Astralis = 25 kommentare

Hunt’s kommentare på artikler om heroic = 0
#3(Med 2 svar)
6. december 2023 kl. 21:26
sZyx
Du lægger satme også meget brænde på det bål weKz. Nogle gange virker det som om, at det bedste I to ved er at være efter hinanden, og ikke altid har så meget fokus på det indholdsmæssige i artiklerne.
Hvis du ikke gider at høre på Hunt, så lad være med at ret fokus mod ham. Og lige så med dig Hunt (hvis du ser den her besked).
#8(Med 1 svar)
6. december 2023 kl. 22:13
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Er sikker på han godt selv kan se det komiske i det 😂
#10(Med 0 svar)
7. december 2023 kl. 00:21
Hunt
Ser mest det komiske i dig, men oh well
#11(Med 0 svar)
7. december 2023 kl. 15:13
RasmusRoev
Stop <3
#2(Med 1 svar)
6. december 2023 kl. 21:19
JakobHelms
Jeg kan godt forstå at det må føles rimelig ærgerligt for CadiaN, som erkender at han godt kan se pointen i det stavn siger, at det bliver sagt så sent, at stavn faktisk allerede der er et sted hvor han tænker, han burde bænke sig selv på holdet og finde et andet sted at spille. Så har man ligesom også sat sig selv i en situation, hvor der praktisk talt kun er én løsning, når man ikke tager fat i problemet i tide.
#5(Med 0 svar)
6. december 2023 kl. 21:41
nylsnej
Enig. Udefra set lyder det jo som et problem, der kunne have været løst, hvis det var blevet håndteret lidt mere modent, og flaget på et tidligere tidspunkt i stedet for at gå og brænde inde med det, indtil han ikke selv så anden vej end ud.

Men det er jo konfliktløsning, og det er svært selv for granvoksne, så jeg tænker det er svært at klandre stavn, at det er sådan han ender med at agere. Derudover, er det jo altid fair at ville prøve noget nyt.

Uanset, så lyder det til at være en virkelig ærgerlig måde det slutter på.
#4(Med 1 svar)
6. december 2023 kl. 21:33
JernLars
Selv når det er sat mere på højkant når det nu er Heroics dokumentar, virker det jo slet ikke til at være lige så stort en konflikt som Heroic ville have det til at se ud. Spørgsmålet er om ikke Cadian allerede var (delvist) på vej til Liquid på det tidspunkt. Når ens stjernespillee gennem mange år giver udtryk for at han ikke tror på projektet længere, tror jeg ikke at der skal lige så meget til før man vælger at skifte. For hvis Heroic ikke kan vinde med Stavn, hvad er chancen så for at de kan vinde med nogen ny upcommer?
#7(Med 0 svar)
6. december 2023 kl. 21:59
Mads_Miskat
Tjaaa, de gange hvor Heroic virkelig er faldet har det ofte været fordi Stavn har manglet på serveren, måske i det tilfælde er en mere ‘’stabil’’ spiller fremfor en stjernespiller at foretrække? Havde været mere ked af at miste Jabbi

Under alle omstændigheder så tror jeg at alle parter har fået det bedste ud af situationen

CadiaN til et rigtig flot Liquid på papiret
Stavn og Jabbi til Astralis hvor de gerne ville hen

De eneste som står lidt tilbage med lorten er Sjuush og TeSeS, men måske de kan få stablet et nogenlunde hold på benene, Dupreeh har bevist han ikke er færdig endnu, hvis de henter Zyphon, så er de alligevel godt på vej. ( det bliver nok ikke det samme, men tænker godt det kan blive et hold som ligesom det gamle Heroic spiller sig til play off og ryger ud lige inden finalen )
#6(Med 3 svar)
6. december 2023 kl. 21:44
Awwdor
I slutningen af afsnit 2 er der en teaser, hvor Cadian nævner, at han vil råde Heroic til at udvise forsigtighed over for Stavn og Jabbi. Denne del er tilsyneladende blevet redigeret ud i afsnit 3
#9(Med 2 svar)
6. december 2023 kl. 23:10
Udknud
3. afsnit er også kun 10 minutter og der gik da også lang tid før det kom ud.. synes også det lugter lidt af at der er redigeret noget ud 🤔
#14(Med 1 svar)
7. december 2023 kl. 17:29
Awwdor
De skrev en kommentar til deres video på YouTube hvor en anden bruger undrede sig over at de havde undladt en del.
“we decided together with Casper to leave some details out as we think there is enough negativity about other players atm and we didn't feel like adding fuel to the fire. the video series is about celebrating Casper's time in Heroic”
#15(Med 0 svar)
7. december 2023 kl. 19:35
Udknud
Tak for info, det havde jeg ikke set 👍
Det er nok meget fornuftigt og kan jo betyde alt muligt. Men det betyder helt sikkert at vi ikke får mere at vide de næste mange år, så det giver vel ingen mening at spekulere mere i det 👍
#12(Med 0 svar)
7. december 2023 kl. 15:14
RasmusRoev
Fatter ingen ting af det her?
Ville Stavn og Jabbi ikke have Cadian ud? Og nu siger han det her?
#13(Med 1 svar)
7. december 2023 kl. 15:39
Bygning7
hvor er det fesent at de er redigeret så meget i 3. afsnit. Man har fået den halve historie og sidder tilbage med flere spørgsmål end svar.
#16(Med 0 svar)
8. december 2023 kl. 00:22
cleansation
Ja de her dokumentarer er bare ikke særlig fede, hvis man skal bare lidt under overfladen. Samme er sket med sports dokumentarer osv, hvor klubber lader kamera hold komme ind.
#17(Med 0 svar)
8. december 2023 kl. 02:41
DOMINA7HOR
Lidt skuffende ovenpå den cliffhanger 2. episode endte på!

Men fair nok, og godt redigeret. Så er den skid også slået, der skal ikke koges suppe mere på dette, og Heroic skal også videre i livet. Ikke mindst nu, hvor cadiaN selv er kommet videre.

Det mest interessante her er i øvrigt hvor klart det afspejles, hvor stor en betydning Straube havde for holdet,og hvor stort et tab det var at miste ham.
Endvidere interessant, at cadiaN havde ideer til, hvem der potentielt set kunne erstatte Straube, men det forbliver i What If...? kategorien.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.