BILLETSALGET TIL DEN STORE FINALE ER ÅBENT
LIVE

Scr0b er tilbage for XI

Ikke en, ikke to, ikke tre, men fire overtid blev det til i den interne styrkeduel.

POWER Ligaen vendte tilbage for første gang efter transfervinduet med et brag, og stillingen blev en del mere spændende efter mandagens kampe.

Først startede Astralis Talent aftenen ud mod WOPA i en kamp, der blev utrolig spændende. Efter forrige uges opvisning skulle man ikke have troet, at talenterne kunne være konkurrencedygtige mod topholdet, men der tog man fejl, da de hev kampen ud i dobbelt overtid.

Astralis-drengene endte dog stadig med et nederlag, men efter to meget snævre sejre senere på aftenen mod Preasy og Sashi Academy spillede de sig alligevel tilbage på slutspilskurs og op på 18 point.

Scr0b er tilbage for fuld styrke

Inden transfervinduet meldte XI, at man skiftede Scr0b ud med Junyme fra Apeks Rebels.

Det skifte skulle dog vise sig ikke at holde særlig længe, da Scr0b var tilbage på AWP'en mandag aften for XI - og det var en god beslutning.

XI hentede nemlig seks meget tiltrængte point, og i begge kampe var Scr0b på pletten og leverede rigtig flotte ratings for holdet med henholdsvis 1.17 og 1.56.

Julius (Junyme red.) er uden tvivl et kæmpe talent og i øvrigt også en virkelig god dreng. Jeg troede, han kunne have løftet holdet med sit individuelle niveau, men jeg fejlvurderede simpelthen hans mangel på erfaring, så det var ikke det rigtige fit at bruge ham.

Heldigvis er Scr0b ikke en fyr, der bærer nag, så han sagde heldigvis ja til at spille med os igen. Vi haft nogle gode snakke og har lagt en rigtig god plan for, hvordan vi udvikler på de brikker, vi har nu. Så vi holder på startfemmeren, som den er.

I øvrigt var Scr0b fuldstændig vanvittig i vores sejre i dag. Jeg er sikker på, vi har truffet den rigtige beslutning nu, selvom det har set rodet ud, fortæller Dengzoe til Dust2.dk.

Vildt Sashi-drama

Til at afslutte aftenen var der dømt Sashi-derby, da førsteholdet mødte akademiholdet.

I stillingen var der stor forskel på de to hold inden kampen, da førsteholdet lå øverst i ligaen, mens Sashi Academy lå nederst, men det var ikke til at se på serveren.

Her var det nemlig helt lige næsten hele vejen igennem.

Begge hold fik seks runder på begge sider, hvilket sendte kampen i overtid, men her var de ikke færdige med at dele runder. Ikke en, ikke to, ikke tre, men fire overtid krævede det, før en vinder var fundet.

Selvom de kæmpede bravt for tre vigtige point, var det dog ikke akademiholdet, som gik hele vejen. I stedet var det Lucky, MistR og kompagni, som hev de tre point med hjem efter en hæsblæsende 25-22-sejr.

#1(Med 0 svar)
22. maj 2024 kl. 03:10
DOMINA7HOR
Så længe de kan bestemme sig. Jeg synes i det hele taget også det var en mærkelig bænkning første omgang. Scr0b er en super dygtig og talentfuld AWP'er. Det havde også været noget andet, hvis de allerede havde haft en permanent erstatning klar, i form af en spiller som på papiret var bedre, men det var så slet ikke tilfældet.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.