BILLETSALGET TIL DEN STORE FINALE ER ÅBENT
LIVE

Stem her: Hvem er Ugens Spiller?

Flere af de nominerede gjorde rent bord i ugens kampe i POWER Ligaen.

Vi nærmer os med hastige skridt afgørelsen på grundspillet i POWER Ligaen, og denne uge kæmpede holdene i Danmarks stærkeste Counter-Strike-liga igen om vigtige point.

Ugen blev en blandet fornøjelse for Sashi-organisationen, da førsteholdet sikrede grundspillets førsteplads, mens akademiholdet til gengæld er garanteret sidstepladsen og dermed rykker direkte ud af POWER Ligaen.

Førstepladsen kom i hus med tre sejre ud af fem opgør, og det skyldes ikke mindst Lucky, som to gange tidligere er blevet POWER Liga-MVP.

Den 21-årige Sashi-spiller var med undtagelse af nederlaget til WOPA konsekvent blandt de bedste på serveren, og det kaster en nominering til Ugens Spiller af sig.

Med i opløbet er også en genganger fra sidste uge, da Scr0b siden sin tilbagevenden til XI fortsætter med at levere på højt niveau. Denne uge var han med til at sikre tre sejre og dermed et vigtigt skridt på vej mod slutspil for XI.

Faktisk kan de selv afgøre det i næste uge, når de tager imod Astralis Talent, som er direkte konkurrent til slutspilspladsen.

Tredje og sidste nominerede i denne uge er Beccie fra Preasy, som fik et par livsvigtige sejre i denne uge. Ligesom Scr0b og XI, så gjorde Beccie og Preasy også rent bord med to sejre ud af to mulige.

Sejrene over Sashi og Sashi Academy var særligt hjulpet på vej af Beccie, som i begge kampe gjorde det onde ved Sashi, som han var en del af sidste år. Nærmere betegnet var det på akademiholdet, at den 18-årige spiller slog sine folder.

Afstemningen denne gang lukker fredag formiddag klokken 10:00, så skynd dig at få stemt i bunden af denne artikel.

#1(Med 1 svar)
29. maj 2024 kl. 14:40
Heertz
Fedt med Beccie! Han får min stemme! Han var simpelthen Verdensklasse!

Meeeen bør vi ikke have skejs med også her?

1.5 i snit og er helt igennem vanvittig mod Sashi main :)
#2(Med 0 svar)
30. maj 2024 kl. 21:07
Becciesmutti
Mor bliver sgu lidt glad i hoved ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.