Kjaerbye skal være holdkaptajn hos den kinesiske organisation JiJieHao.

Kjaerbye skriver med JiJieHao; skal være IGL

Kjaerbye skriver kontrakt med kinesiske JijiHao for resten af 2024 sammen med dennyslaw. Den danske major-MVP skal være IGL for første gang i sit liv.

Kjaerbye har prøvet det meste. Han er den yngste major-MVP, to gange top 20 spiller på HLTV og spillet for Astralis, North og FaZe.

Alligevel skal han nu prøve noget helt nyt. Han skal nemlig være IGL for første gang i sit liv. Den danske stjerne skal lede JiJieHao, som han har skrevet kontrakt med for resten af 2024. Det fortæller Kjaerbye til Dust2.dk.

Den kinesiske organisation henter samtidig bulgarske dennyslaw ind til den eksisterende trio bestående af ISSAA, m1N1 og 0SAMAS.

Til Dust2.dk fortæller Kjaerbye, at holdet allerede er til bootcamp i Istanbul forud for EWC 2024, der begynder den 17. juli.

Holdfoto fra bootcampen i Istanbul. FOTO: JiJieHao.

Kjaerbye spillede og vandt den mellemøstlige og nordafrikanske (MENA) kvalifikation til Esports World Cup 2024 for JiJieHao, så det er kun naturligt, at han nu får lov til at spille den pengetunge turnering for den kinesiske organisation.

Her spillede svenske phzy og lebanesiske ViTaL også med, men dem er der ikke blevet plads til på holdet. phzy skulle angiveligt være på vej til nordamerikanske Wildcard.

Det er ikke lang tid siden, at HLTV udgav et stort interview med den danske stjerne, hvor der blev gjort status på hele Kjaerbyes karriere, og hvor han fortæller hudløst ærligt om det svære skifte til North og nedturene i karrieren.

JiJieHao er:

  • Danmark Kjaerbye

  • m1N1

  • ISSAA

  • 0SAMAS

  • dennyslaw

#1(Med 0 svar)
30. juni 2024 kl. 21:39
R8shabt
Så er det runde 4 nu?
#2(Med 4 svar)
30. juni 2024 kl. 21:40
kagemandtoga
endnu en dansker der går IGL vi har sku snart ikke andet end IGL's tilbage 🤣
#3(Med 3 svar)
1. juli 2024 kl. 04:45
Mads_Miskat
CS er bare ikke særlig populært blandt de unge længere, det eneste vi har tilbage er at vi har nogle ældre spillere som kan tænke bare en smule smartere end den gennemsnitlige russer, ellers udgør vores talentpool måske 2-3% af den samlede scene
#5(Med 1 svar)
1. juli 2024 kl. 10:05
Kristja
Hvorfor skulle det handle om "popularitet" 😅
Det handler snarere om, at den danske scene i mange år er blevet væsentligt ringere fordi, at man har skulle slikke hinanden i røven for at få en fod inden for, ellers har det bare været genbrugsguld for alle pengene i laaaaaaang tid.

Sæt nu de unge spillere fik en chance, som man har set med teses og sjuush igennem golden gitte og så videre der fra. Der er flere "talenter" som man kunne hive op, og gøre til klasse spillere. Men de gode Talent udviklere vi nu engang har i DK, de har fokus på den internationale scene lige pånær Hunden.
#8(Med 0 svar)
1. juli 2024 kl. 10:45
Mads_Miskat
Popularitet = Flere spiller = Større talentpøl

Jeg ved godt at Danmark aldrig har haft en kæmpestor talent pool, specielt ikke i forholdet til nogle af de andre lande og at vi stadig er det land som har flest professionelle spillere, målt på befolkning...

Som du siger med at der er mere fokus på den internationale scene, tror jeg også meget det handler om at der var en bølge hvor lige så snart et dansk hold klarede sig bare sådan nogenlunde, så blev holdet splittet op og spillerne solgt til højestbydende internationale setup, deriblandt "talent udviklerne" hvilket rigtigt nok har efterladt et hul.

Meeeen.... Mindre spillere = Mindre chancer for spillere som bare har det i sig og det kommer til at kunne mærkes, jeg går og er bange for den danske scene følger sverige trop og om en 4-5 år lige så stille og roligt ryger i glemslen
#10(Med 0 svar)
1. juli 2024 kl. 18:13
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Ellers handler det om at subscenen har genbrugt de gamle spillere igen og igen fremfor at tage nye spillere ind. Hvilket Sverige også gjorde som ødelagde udviklingsprocessen.

Det ikke mange chancer der er blevet givet. Se på Staehr han gik fra 3. division til nu at spille tier 1, hvis der var flere muligheder kan jeg love dig for at vi havde en større talentpool.

Nu har jeg selv spillet meget med Beccie hans arbejdsmoral er helt vanvittig han er utrolig dygtig og udvikler sig hurtigt. Hvis han kom under noget tier 2 snart, ville det være endnu en man kunne hive ind i tier 1 på ingen tid.

Det handler om at udskifte, prøv at se på hvor mange i bare powerligaen som er de samme hoveder om og om igen.
#4(Med 0 svar)
1. juli 2024 kl. 08:11
JakobHelms
Skidesmart valg af ham. Held og lykke i de åbne majorkvals!
#6(Med 0 svar)
1. juli 2024 kl. 10:08
wadion
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Gad vide hvad man tjener på et kinesisk hold som dansk IGL. 🤔
#7(Med 0 svar)
1. juli 2024 kl. 10:11
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Crazy han skal være igl taget i betragtning af at han nærmest ikke kaste en eneste smoke på nogle af de streams han havde under major kvallen 😂
#9(Med 0 svar)
1. juli 2024 kl. 17:00
Unlucky-Luke
fedt, lets go Kjaerbye <3
#11(Med 0 svar)
2. juli 2024 kl. 14:15
DOMINA7HOR
Var ventet efter han hjalp dem med at kvalle til EWC, sammen med phzy. Med phzy på vej til Wildcard, var det nærmere et spørgsmål om, hvem der skulle svinge stokken, og det bliver altså, akkurat som rygtet, dennyslaw. Et solidt valg på stokken.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.