Søger du hold til næste sæson?
18D : 09T : 38M : 10S
acoR får sin debut mod Passion UA.

Sashi og TSM undgår hinanden i gruppespillet

I Skin.Club Summer Cup er de to danske mandskaber havnet i hver sin gruppe.

På mandag er der atter engang CS på menuen, når Skin.Club Summer Cup bliver skudt i gang, hvor danske Sashi og TSM stiller op til start.

De to danske mandskaber undgår hinanden i gruppespillet, da Sashi er havnet i gruppe A sammen med 9INE, Johnny Speeds og Endpoint, mens TSM har fået CIS-holdene i gruppe B.

Det er TSM, der indleder ballet, da åbningskampen står mellem dem og ukrainske Passion UA, der er ejet af Arsenal-spilleren Oleksandr Zinchenko.

På onsdag bliver gruppekampene skudt i gang for Sashis vedkommende, hvor de møder landsmændene refrezh og raalz i kampen mod 9INE.

Gruppespillet bliver afviklet som GSL, hvorfor holdene med to sejre er videre til slutspillet, mens to nederlag derimod vil være endestationen.

Hvis TSM derfor løber med sin åbningssejr mod Passion UA, venter vinderen i det andet opgør mellem Insilio og Fluffy Gangsters. Taber danskerne derimod, skal de spille om overlevelse mod taberen i det førnævnte opgør.

Skin.Club Summer Cup består af otte hold, der spiller med om en samlet præmiepulje på 111.000 kroner, hvoraf 89.000 kroner går til førstepladsen.

Gruppe A

  • Danmark Sashi

  • 9INE

  • Sverige Johnny Speeds

  • Endpoint

Gruppe B

  • Danmark TSM

  • Passion UA

  • Insilio

  • Fluffy Gangsters

#1(Med 2 svar)
4. juli 2024 kl. 12:14
JakobHelms
Så må man krydse fingre for TSM - det er lige før det er nok til en invitation til den lukkede RMR-kval bare at gå ubesejret gennem turneringen her. En invitation og OK placering til næste CCT oveni, så er den i hvert fald i hus :-)
#2(Med 1 svar)
4. juli 2024 kl. 13:08
AwF
Endnu et event hvor de vel på papiret virkelig skal levere.. Jeg håber TSM 8.0 endelig kan bryde stimen.
#3(Med 0 svar)
4. juli 2024 kl. 13:34
JakobHelms
Jeg synes mest bare de skal vinde gruppen, som jeg i hvert fald ser som en del blødere end Gruppe A, men det er sgu svært at sige. Jeg synes i hvert fald at Sashi og Johnny Speeds er to af se hold der kører rigtig godt med klatten i denne her tier for tiden, så det er en god test for TSM :-). Det er i hvert fald klart TSM der har mest på spil her.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.