Det gik meget bedre for sig på anden spilledag.

kassad: "Jeg hørte ikke en eneste klage"

Efter en skandaløs start ses turneringen endelig i et positivt lys.

Skyesports Championship ser ud til at have fået vendt skuden efter en skandaløs start på turneringen i tirsdags, der var præget af tekniske udfordringer.

Onsdag blev turneringen nemlig afviklet problemfrit, da computerne var i bedre stand, ligesom samtlige ni kampe blev spillet uden de helt store forsinkelser.

Det har også fået BLEED-træneren kassad til at komme med rosende ord på X

Hele dagen gik som smurt her i Indien.

Knap nok nogle forsinkelser, computerne virkede helt fint, og jeg hørte ikke en eneste klage.'

Også Krad fra AMKAL og andre spillere fra Aurora har givet positive kommentarer oven på forbederelserne ifølge X-profilen CIS CS2 NEWS.

Faktaboks

Sagen kort - Skyesports Championship

Den stort anlagte turnering skulle have begyndt tirsdag i denne uge i Mumbai, men inden første kamp overhovedet var skudt i gang, begyndte kritikken af forholdene blandt andet at komme.

Blandt andet begyndte der at komme billeder af ramponerede borde med søm i, overdækket med gulvtæpper, som spillerne skulle sidde ved og pracce.

Desuden var Windows ikke aktiveret på flere af computerne, som ifølge spillerne heller ikke kunne levere nok FPS.

Tirsdagens to første kampe blev ramt af massive forsinkelser, og det var kun opgøret mellem The MongolZ og True Rippers, der blev spillet til ende.

Kampen mellem Eternal Fire og Revenant endte med at blive udskudt ved stillingen 4-3 til Revenant.

Redaktøren for Dust2.dks indiske søsterside, Dust2.in, aDiC, lagde i et interview med Dust2.dk heller ikke skjul på, at turneringens første dag var en katastrofe, der kan ende med at få store konsekvenser for indisk CS.

#1(Med 5 svar)
25. juli 2024 kl. 00:55
Udknud
Pssst.. misbruger lige denne artikel til at gøre opmærksom på det er en opdateret version af Valves rangliste ude.

Spændende med danske øjne.. pt er både GG og det nye TSM lige præcis med i top 48 Europe, men ingen af holdene kommer tilsyneladende mere i aktion inden deadline, så vi skal håbe på der ikke kommer hold bagfra og overhaler, eller at nogle hold over dem taber nogle meget dyre kampe og falder til under dem i ranking.

Man skal være opmærksom på i valves rangliste at hvis man deltager i en turnering og kun taber kampe, så kan det godt være ret "dyrt" i minus-point, især hvis man taber til et lavere rangeret hold. Kan godt få betydning hvis man ligger lige på grænsen.
#2(Med 4 svar)
25. juli 2024 kl. 01:20
Udknud
TSM og GG kommer virkelig til at blive presset af mange af de hold som deltager i CCT7.
F.eks. vil 9INE nok overhale dem begge med en god indsats i CCT7, det samme med flere andre hold i CCT7 tror jeg.
Der kan også ske det tror jeg at GG ved deadline kan være røget under TSM fordi deres resultater bliver et par uger ældre og mister lidt værdi mere værdi end TSMs.
Angående TSM så blev den kamp mod CPH Wolwes som de smed på uvirkelig vis, med stor sandsynlighed meget kostbar.. æv.. måske
#3(Med 3 svar)
25. juli 2024 kl. 01:41
utilizer
Forze, Apeks, Cloud9, Monte og Bleed ligger over TSM med døde lineups, så tror ikke de er så truet.
#4(Med 2 svar)
25. juli 2024 kl. 02:26
Udknud
Vi må håbe, det bliver nok nogle nervepirrende dage for både TSM og GG når en masse andre hold spiller og de ikke selv gør (så vidt man kan se).
Hvad med et hold som Imperial Female?
Bliver de inviteret med til closed qualifier trods at de har tjent deres mange penge i Impact League?
#5(Med 1 svar)
25. juli 2024 kl. 10:15
JakobHelms
Ja, men i og med at man kun må have et hold med per org kommer både Imperial FE og Mouz NXT til at takke nej :-).

Så pt. er de lineups der ikke takker ja til invitationer i top 48: Cloud9 (dødt lineup men kan stille op med Perfecto), MOUZ NXT, Imperial Fe (begge orgs stiller i stedet op med hovedholdet), Bleed, Monte (begge hold har to lineups i top 48), Wildcard (har adgang til at spille både europæisk og amerikansk RMR men er amerikansk-baseret og spiller formegentlig den), Apeks og Forze.

Dvs. som det ser ud nu er det helt ned til top 56 der får invitationer - så tænker godt TSM og Gaimin Gladiators kan holde på pladsen, også selv hvis nogle af de urealistiske scenarier der kan bringe nogle af de her lineups i spil igen, de sker (fx Cloud9 der bringer Perfecto ind igen, MOUZ der sælger deres NXT-hold, Wildcard der stiller op i EU).
#6(Med 0 svar)
25. juli 2024 kl. 12:08
Udknud
Lad os krydse fingre for det og for at 9INE også kommer med 🤞🤞😊
Det kunne være lidt sjov med 3 rene danske lineups plus det løse til closed qualifier 🇩🇰💪

I toppen af listen er der ret stor sandsynlighed for at Mongolz og EF kommer til at skubbe Astralis ned på 10. pladsen ved næste opdatering med mindre de taber nogle kampe til meget lavere seedede hold ved turneringen her.
Især hvis Astralis ikke formår at vinde over Falcons i første runde af Blast. Det er faktisk en kamp som det er ret vigtigt på mange måder for Astralis at vinde.
Astralis skal have en god Blast kval for ikke at dratte ned af ranglisten, så lets go 💪🤞
(dog ingen fare for at droppe ud af top 16 inden deadline)

Ved godt 8. pladsen ikke er vigtig for RMR invites, men ift seedning og invites og selvforståelse er det vel godt at holde sig i top 8.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.