zonic har løftet mange trofæer, men aldrig IEM Cologne-trofæet.

zonic drømmer om IEM Cologne: "Det er det sidste kapitel for mig som træner"

Falcons spiller fredag om en plads i IEM Cologne. En turnering som zonic ikke har vundet i sin karriere.

Dust2.dk i Köln til IEM Cologne 2024

Det danske mandskab fra Falcons har store ambitioner, men har endnu ikke vist, at de hører til blandt de bedste hold i CS2.

Ved IEM Cologne Play-In har Falcons indtil videre tabt til Eternal Fire i en tæt kamp, hvor spillerne ikke kunne få styre på nerverne. Efterfølgende vandt de en pligtsejr over ALTERNATE aTTaX, men det var ikke sprudlende CS fra Falcons.

dupreeh nævnte efter kampen mod Eternal Fire til Dust2.dk, at holdet lider rent individuelt, og at det ikke hænger sammen i mange af kampene. I ny og næ har en af spilerne en god kamp, mens de andre lakker efter.

Det er svært at operere på, og vi har ikke spillet mange maps sammen eller fået meget erfaring som hold, fordi vi ikke har lavet så mange deepruns i turneringer.

Jeg ser, uden at tage noget fra drengene, et andet hold, når vi træner. Det handler om at møde op på dagen, men der er også noget mentalt i det. Vi har store ambitioner og vil være med, hvor det er sjovt, hvilket skaber pres. Vi er ikke, hvor vi gerne vil være, og jeg er enig med både Snappi og dupreeh om, at meget af det ligger på det individuelle.

Som vi kan se på vores T-side, så er vi er taktisk godt med, men mangler lidt på det individuelle niveau. Specielt når man er et internationalt hold, hvor teamplay og kommunikation ikke er som hos Astralis eller BIG, så skal man veje op med mere firepower.

"Det et det sidste kapitel for mig som træner"

Der er fyldt i trofæskabet hos zonic, men alligevel er der stadigvæk plads til en mere. Det er nemlig IEM Cologne, som han har til gode at vinde. Derfor er dette en turnering, som den succesfulde coach drømmer om at vinde.

Selvom trofæet mangler i trofæskabet, så er der en anden turneringen, som er vigtigere, da Falcons har spillet sig til en invitation direkte til RMR'en i Shanghai.

Vi så både mithR og BERRY gå videre tidligere på dagen. To danske coaches. Ser vi også dig videre til IEM Cologne?

Det håber jeg da. Det er helt klart målsætningen.

Fokus for denne sæson er klart RMR'en i Shanghai, hvor vi nød og næppe kom med, så vi slap for den svære closed qualifier.

Jeg har aldrig formået at vinde denne turnering. Det er det sidste kapitel for mig som træner. Jeg vil gerne gøre det godt, men vi kan ikke have store forventninger. Det handler om at kvalificere os og håbe, at spillerne finder ro og overfører træning til officielle kampe mere smooth, fordi det har det ikke været. Jeg regner med, at vi kan se mig i IEM Cologne gruppespillet. Hvis vi ikke slår BIG, fortjener vi ikke at være der.

Falcons spiller mod BIG fredag kl. 15:45, hvor alt er på spil i kampen om en plads i IEM Cologne 2024.

Følg zonic og Falcons i deres jagt på IEM Cologne:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.