BERRY leverer en kæmpe præstation med sit mandskab ved IEM Cologne 2024.

BERRY om Lanxess Arena: "Det er noget, man altid drømmer om"

Alle CS-spillere og trænere drømmer om at stå på den store scene i Lanxess Arena, foran de ellevilde fans. Denne drøm er nu en realitet for BERRY, der har hjulpet SAW til slutspillet i IEM Cologne 2024.

Dust2.dk i Köln til IEM Cologne 2024

BERRY har sammen med sit SAW-hold kvalificeret sig til Lanxess Arena. Den store scene i Köln, er noget som alle CS-spillere og trænere drømmer om at stå på, foran de cirka 18.000 tilskuere.

Skuldrene var sænket og smilet var stort, da Dust2.dk fangede SAW-træneren, BERRY, til et interview om SAWs kvalificering til Lanxess Arena i slutspillet til IEM Cologne 2024.

BERRY har flere gang i løbet af turneringen troet på at spille med, hvor det er sjovt. Han har varslet at flere overraskelser var på vej, og det fik han ret i da, de søndag slog The MongolZ og kvalificerede sig til slutspillet.

Men BERRY er slet ikke færdig med at leverer overraskelser.

Det er svært at sætte ord på. Man drømte om det, men det er ikke rigtig noget, man måske forventede. Men det er jo noget, man drømte om, og da vi slog G2 i går, der tror jeg, vi alle sammen tænkte, okay, vi har gode chancer, og så gjorde vi det så i dag, og måden vi gjorde det på, jeg føler, tog den sidste bane, og der var vi rimelig overlegne.

Du har sagt det flere gange nu, I har stadig flere overraskelser tilbage. Hvad er det næste?

Ja, når vi er nået så langt her, så kan vi da også godt gå hele vejen, vil jeg da sige. Så et par stykker til kan vi da godt levere.

Hvad betyder det for dig som træner, at du skal stå deroppe foran de her tusindevis mennesker, der kommer normalt?

Det er jo kæmpe. Det noget man altid drømmer om at være med til. Det er kæmpe.

BERRY havde slet ikke regnet med at kvalificere sig til slutspillet, og derfor har han ikke talt med familien om de skal til Köln for at støtte BERRY.

Vi har ikke rigtig snakket med min familie om det. Det er ikke noget, vi lige forventede. Forhåbentlig kommer der nogle danske fans, selvom vi er et portugisisk hold, så er der nogle danske fans, der selv holder med os. Og så regner jeg da også med, at de portugisiske fans, de støtter op, de er altid meget inde over kampene.

Forventninger fra organisationen

Før BERRY tilsluttede sig portugiserne havde SAW kvalificeret sig til BLAST Final og majoren i København, da de var i topform. Men efter majoren mistede de alt momentum, og lignede et hold på vej ud af top 30. Derfor hentede de BERRY til holdet, som nu har vist sig, at han kan give dem troen på deres spil.

Deres forventninger var sådan lidt, at de gerne ville tilbage, hvor de var før. De havde kvallet til majoren og BLAST, og haft et par gode resultater, og de følte lidt, at de var gået i stå. Deres gamle coach, han kunne ikke rigtig hjælpe dem, så de søgte en, der kunne hjælpe dem med at finde vejen igen. Det har så virket, kan man sige sådan som vi spiller her.

Selvom de er videre til gruppefinalen, hvor verdensetterne fra NAVI venter, er det ikke noget som skræmmer BERRY, da de ikke føler noget pres på deres skuldre. Sågar spurgt til kampen mod NAVI, vidste han ikke, at de var de kommende modstander, da han bare var glad i momentet.

Er det NAVI? Jeg tænker, at det er mere en seedingskamp, så der måske ikke er så meget pres på for os. Lidt ligesom vi har gået ind til alle de andre kampe, vi spiller, som om vi ikke har noget at tabe, så er den ligesom alle de andre.

SAW møder NAVI på tirsdag, hvor en plads i semifinalen er på højkant. Taberen skal spille i kvartfinalen, hvor de skal i aktion på fredag.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.