POWER Ligaen starter
03D : 16T : 29M : 27S
karrigan har været i FaZe organisationen i mere end fem år.

karrigan reflekterer over sin tid i FaZe: "Jeg ved ikke, hvor lang tid det varer"

Som en af de mest erfarne og etablerede figurer i FaZe reflekterer Karrigan over sin tid i organisationen samt sine tanker om fremtiden for både sig selv og holdet

Dust2.dk i Köln til IEM Cologne 2024

På trods af sin imponerende karriere og de mange titler, han allerede har vundet, er karrigan stadig sulten efter mere i FaZe.

Til mediedagen i IEM Cologne 2024, fik Dust2.dk fanget karrigan til et længere interview, hvor han blandet andet kom ind på sin fremtid i FaZe-trøjen.

Med mere end fem år i organisationen, fordelt over to omgange, er karrigan blevet en hjørnesten i organisationen. Sammen med rain, der har været i FaZe i otte år, udgør de en af de mest erfarne duoer i CS. Men på trods af deres succes er karrigan bevidst om, at intet varer evigt.

Han understreger, at holdets behov kommer før alt andet, og at han er villig til at træde til side, hvis det er nødvendigt.

Jeg ved ikke, hvor lang tid det varer. Jeg tager et halvt år ad gangen. Mig og FaZe har en aftale. De tjekker ind hver gang, der er player break. Jeg har sagt til FaZe, hvis de tror, der er en anden, der kan gøre et bedre arbejde, så er jeg villig til at træde af.

Trods sin realistiske tilgang til fremtiden er karrigans dedikation til FaZe uovertruffen. Han ved dog også, at der vil komme en tid, hvor han måske ikke længere kan leve op til sine egne standarder.

Jeg ofrer alt. Jeg har 140 timer de sidste to uger. Jeg arbejder så hårdt på at få det til at fungere. Der kommer også et tidspunkt, hvor jeg måske ikke kan få det til at fungere. Men jeg vil hellere have, at holdet tager den beslutning, end jeg tager beslutningen, siger han.

Stopper kun hvis motivationen forsvinder

karrigan har en klar aftale med sig selv om fremtiden. Selvom han ser fremad, ved han, at der også kommer et tidspunkt, hvor han skal tage en pause.

For det eneste, jeg har lovet mig selv, det er, at hvis jeg vågner op en morgen, eller syv morgener i streg, og ikke har min motivation, så er det tid til at stoppe.

Selvom coaching er en mulighed i fremtiden, er karrigan i øjeblikket fokuseret på at udvide sin karriere yderligere. Og med FaZe videre til kvartfinalen i IEM Cologne 2024, efter et vildt comeback mod Liquid, er der ingen tvivl om, at han stadig har meget at bidrage med. Fredag spiller FaZe i Lanxess Arena foran tusindvis af tilskuere, når de møder SAW.

#1(Med 0 svar)
15. august 2024 kl. 11:48
Mads_Miskat
"Jeg ved ikke, hvor lang tid det varer. Jeg tager et halvt år ad gangen. Mig og FaZe har en aftale. De tjekker ind hver gang, der er player break. Jeg har sagt til FaZe, hvis de tror, der er en anden, der kan gøre et bedre arbejde, så er jeg villig til at træde af."

Karrigoat det kunne mange spillere lære noget af
#2(Med 5 svar)
15. august 2024 kl. 11:49
Danovitsj
Måske en lille åbning til Astralis?
#3(Med 4 svar)
15. august 2024 kl. 11:54
Kristja
Tvivler! Jeg tror han er færdig som spiller, når han tager afsked med FaZe. Men man har vel lov til at håbe lidt på, at han kunne komme tilbage til dansk cs, og få lært dem at spille sammen i Astralis!
#4(Med 3 svar)
15. august 2024 kl. 12:07
JakobHelms
100% enig. Ville være vanvittigt, hvis han ikke spiller karrieren ud i FaZe.
#5(Med 2 svar)
15. august 2024 kl. 12:50
Ember
Kunne dog godt unde et "boyhood club transfer" ligesom vi ser i fodbold, at spillere tager tilbage til én af deres første hold, hvor de udviklede sig som spiller. Han var jo med til at stifte organisationen :)
#6(Med 1 svar)
15. august 2024 kl. 13:00
JakobHelms
Helt enig i, at det ville være rart at se på den måde, sådan rent følelsesmæssigt, men jeg tror bare snarere at det svarer til et skifte fra PSG til Arsenal, og ikke til Brøndby fra Arsenal - altså FaZe og Astralis er i meget samme luftlag og spiller i samme liga (eller, det forsøger de i hvert fald), så man kan ikke rigtig "tage et skridt tilbage", som jeg synes de transfers ellers ofte er :-). Og så er CS-verdenen også bare skruet sammmen, at man er nødt til at tænke utroligt meget over fremtiden (det gør holdene i hvert fald), så det er de færreste der rent tidsmæssigt har "råd" til at have en stjerne-IGL inde for en sidste sæson inden han trækker sig tilbage, tænker jeg. Men tanken er utroligt sød!
#8(Med 0 svar)
15. august 2024 kl. 18:11
Ember
Du har en god pointe der. CS er langsigtet på den høje plan, men meget kortsigtet på tier-2 og 3 niveau. Ved heller ikke, om det overhovedet er noget Karrigan har lyst til haha.
Sjovt du lige nævner Arsenal, da jeg selv er Arsenal fan, og trak lidt op i smiletøjet da jeg så, at Alexis Sanchez returnerede til Udinese
#7(Med 0 svar)
15. august 2024 kl. 15:09
Danovitsj
Bro og Staerh bliver bænket. Karrigan og Blamef kommer tilbage. Blame skal køre samme rolle som Ropz. I hørte det her først ;)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.