TeSeS var spilleren, der brugte Snap Tap.

HEROIC-spiller: "Pinligt og amatøragtigt af mig"

TeSeS har været på tasterne, efter han og HEROIC blev taberdømt i første map mod NIP.

NIP-mandskabet fik tirsdag aften en ekstra livlinje, da HEROIC blev taberdømt på det første map, efter en af HEROIC-spillerne havde gjort brug af Snap Tap-mekanismen, som er forbudt ved ESL-turneringer.

Den meget uheldige situation endte mere eller mindre med at koste HEROIC sejren, da de nemlig vandt andet map lige efter, hvorfor sjuush og kompagni kunne have lukket kampen 2-0, hvis ikke for det taberdømte map.

Det fremgik ikke af ESLs tidligere opslag, hvilken HEROIC-spiller det handlede om, men det er nu bekræftet, at TeSeS er hovedpersonen i den uheldige situation, da han selv undskylder på X.

I opslaget er TeSeS naturligvis meget undskyldende, og danskeren forklarer, at han ikke opdagede, at han havde Snap Tap tændt under kampen.

Fucking pinligt og amatøragtigt af mig. Jeg slog det fra for længe siden, dengang Valve bannede det. Jeg opdagede det (Snap Tap, red.) ikke under kampen eller noget som helst, og jeg gjorde det selvfølgelig ikke med vilje, skriver han og slutter:

Jeg svigtede drengene, og jeg er helt knust omkring det. Undskyld.

Til trods for nederlaget er HEROIC stadig i live ved ESL Pro League. Holdet er nu nede i lowerbracket, hvori det støder sammen med Lynn Vision i næste kamp.

#1(Med 0 svar)
3. september 2024 kl. 20:23
wiLL
Guld Sæsonkort Sæson 18
Den koster nok lidt mere end kvaje kage 🤣
#2(Med 19 svar)
3. september 2024 kl. 21:28
EwoKeY
Hvorfor sidder man som professionel og overvejer at noget der bare lyder af hjælpe mekanisme eller bare har snerten af det. "Det må jeg da have"
Første dag jeg hørte om keyboards med det, tænkte jeg snyd eller det vil blive bannet. Så hvorfor siger den professionelle mave ikke, det her skal jeg slet ikke prøve.

Den dag det blev bannet, der skulle det ikke være slået fra. Nej det skulle være slettet, smidt ud mv. Så muligheden eller mistanken aldrig kunne komme.
#3(Med 17 svar)
3. september 2024 kl. 21:45
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Du kan jo ikke bare "slette" en feature der er på et keyboard? xd Man kan slå det til og fra, og det lyder til, at han havde slået det fra. Så det virker underligt at det var aktivt.
#5(Med 16 svar)
3. september 2024 kl. 23:36
CrashJack
Derfor man "sletter" keyboardet istedet og køber et nyt istedet da det er næppe økonomien de går ned på. 100% Enig med Ewokey og forstår ikke man bruger så meget tid for at blive bedre og bedre og så vælger man en genvej som skader en senere.
#6(Med 0 svar)
3. september 2024 kl. 23:41
Kristja
Er mig også lidt uforstående overfor, at man beholder Huntsman tastaturet. Der er så mange der er bedre på markedet, og så havde det aldrig været et problem i første omgang 😅🤦🏻‍♂️

Jeg forstår til dels godt, at man gerne vil have samme advantage som andre måtte have, og derfor valgte at investere. Men igen jeg havde valgt ect wooting over Razer anyday.
#7(Med 12 svar)
4. september 2024 kl. 00:36
JakobHelms
Det er det mest populære keyboard på scenen. Det er der nok også andre grunde til.

Selvfølgelig vil atletere og andre konkurrerende bruge de midler, der er til rådighed ifht. at blive bedre. Man forsøger jo netop at øve, træne og optimere. Forstår du det heller ikke når Jonas Vingegaard forsøger at skære de sidste gram af cyklen eller bruger nye, innovative træningsmetoder?`

Spillerne kunne altså ikke vide på forhånd at funktionen her ville blive bandlyst. Det er rimelig bagklogt at mene, at de ikke skulle være startet med at bruge det.
#13(Med 11 svar)
4. september 2024 kl. 15:31
EwoKeY
Der er forskel på at finde et gram og sætte en lille motor på. Brug nu mavefornemmelsen. Er det her en feature der gør noget jeg ikke selv kan opnå med samme 100% nøjagtighed med træning. Ja det er det, så det nok bedst at lade være fordi det grænser til unfair nøjagtighed, som spillere uden denne feature ikke kan opnå.
#14(Med 10 svar)
4. september 2024 kl. 15:44
JakobHelms
Kom dog ind i kampen makker. Lad være med at bruge et eksempel på noget der er direkte snyd og i forvejen ville være mod reglerne, det er en pissedårlig analogi, og det ved du også godt selv. Lav da i det mindste en sammenligning der kan lægge op til en eller anden form for seriøs debat om emnet.

Et langt bedre sammenligningsgrundlag ville da f.eks. være da maratonløbere begyndte at bruge eksperimentielle sko med mærkværdige fodsåler, der åbenbart gav en enorm fordel. Der blev så senere lavet regler om at man kun måtte bruge udstyr der var i handlen offentligt og som alle kunne købe, og så lavet en begrænsning på sålens tykkelse. Og ligesom her, så skal man selvfølgelig forholde sig til det - men at mene at det betyder at spillerne og atleterne ikke skal forsøge at bruge bedst mulige udstyr inden for de rammer reglerne nu byder på, det holder jo ikke.
#16(Med 9 svar)
4. september 2024 kl. 17:07
EwoKeY
Det her er ikke udstyr, det er programmering, og det er præ-indlagt i et stykke hardware. Det kunne lige så vel have været en installeret app i Windows lige som andet cheat er.
Det er snyd følge retningslinjerne at bruge det.
Hjælpe motor var heller ikke snyd ind til den første gang blev opdaget. Man kan ikke lave/skrive regler for noget der er endnu ukendt. Men man kan godt have en god føling med om det er snyd selvom det ikke står i reglerne. Det er lige som med alle mulige præparater der endnu ikke står på doping listen for sport, og bare har en lille ændring der gør det ikke står på doping listen, men har helt samme effekt. Det jo også snyd sådanset, men du kan have din ret til at sige (jamen se, det står ikke på listen) men alle ved jo godt det er det samme som det der er listed.

Kender dig ikke, og jeg er fint inde i kampen. Tag dit nedsættende makker niveau et andet sted hen.
#17(Med 8 svar)
4. september 2024 kl. 17:11
JakobHelms
Jeg synes det var omtrent lige så nedsættende som dit "brug nu mavefornemmelsen", så jeg tænker, vi er lige vidt.
Ja, det er snyd at bruge det, men hele humlen handler jo om, at der var en periode, hvor det ikke var snyd at bruge det.
#18(Med 5 svar)
4. september 2024 kl. 17:17
EwoKeY
Mavefornemmelsen er rettet mod spiller og ikke dig.
Pointen er jo netop at mærke efter inden man bruger noget nyt, kunne det have potentiale til at være snyd eller blive det. Her ville min egen fornemmelse have været, det læner sig så meget op af at være et programmeret hjælpe cheat at det behøver jeg slet ikke prøve af.
Min mavefornemmelse var helt rigtig da jeg så det første gang. Det ender med et ban, og ganske rigtigt. Det synd at spillere ikke har drejet den en gang med sin egen etik.
#21(Med 4 svar)
4. september 2024 kl. 22:50
Johnnyw0w
Jakobs analogi var perfekt, helt utroligt du ikke kan sluge den. Hvorfor fan skulle spillerne lade være med at bruge snaptap når man gerne måtte? De skulle simpelthen med mavefornemmelse tænke at selvom ESL siger vi må bruge det, må jeg nok lige holde igen 😂. Man indretter sig efter de aktive regler, og det er selvfølgelig en dum fejl af teses og som han selv siger ike bevidst
#24(Med 3 svar)
5. september 2024 kl. 06:14
EwoKeY
Sluge den?
I har en sjov måde at debattere på.
Vi har 2 forskellige synsvinkler på hvad man gør op til at noget bliver bannet.
Det havde flere coaches også da de brugte en lidt god ny mulighed til at se hvor modstanderen var.

Ligger den her, når det her er jeres måde at debattere på. Det havde været sjovt at have en hånd strakt og åben debat uden at tale nedsættende.
#25(Med 2 svar)
5. september 2024 kl. 07:05
Johnnyw0w
Nedsættende ? ESL var legit ude og sige at indtil videre kunne man fortsætte med snaptap, hvordan kan du sammenligne det med coachbuggen. Helt sort
#28(Med 1 svar)
6. september 2024 kl. 19:31
CrashJack
Synes jeg nu ikke da jeg mener det er snyd ligemeget hvem der siger god for det
#30(Med 0 svar)
6. september 2024 kl. 19:52
Johnnyw0w
Det også fint du synes det, men så længe det er public og ikke banned endnu. Så er det da først snyd at bruge det når det bliver forbudt
#27(Med 1 svar)
6. september 2024 kl. 19:29
CrashJack
derfor var det stadigt snyd ligemeget hvem siger hvad
#29(Med 0 svar)
6. september 2024 kl. 19:46
JakobHelms
Ja, som jeg også siger, så er det snyd at snyde. Glad for at vi lige fik det slået fast for fjerde gang :-).
#8(Med 1 svar)
4. september 2024 kl. 00:59
xdpiratmanden
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Vel svært bare at købe et nyt keyboard hvis du er spons af razer så har du ikke alle muligheder du kan bruge. Kan jo sagtens være razer vil have du skal spille med deres keyboards og det ville jo også give god mening
#12(Med 0 svar)
4. september 2024 kl. 13:22
Mala
Spillerne er ikke tvunget til at spille med en bestemt mus længere, selvom de er sponsoreret - Så tænker bestemt at det samme er gældende for keyboards :)

Derudover ved jeg at ikke alle Razer keyboards har Snap-tap..
#4(Med 0 svar)
3. september 2024 kl. 23:23
plukkeren
hall effekt switches er også bedre end normale switches. Så det nok ikke kun pga snap tap osv, der mange der har brugt wooting inden der kom snap tap og socd - fordi det er bedre
#9(Med 0 svar)
4. september 2024 kl. 02:02
Awwdor
Går den, så går den, og går den ikke, så går den nok alligevel
#10(Med 6 svar)
4. september 2024 kl. 08:49
Pingomania
Måske heller ikke det smarteste at udtale at han har slået det fra for længe siden. Noget tyder på at han spillede med snap tap i sidste turnering da det var tilladt.

Så hvorfor lyve om det når du liiiige er blevet taget?..
#15(Med 5 svar)
4. september 2024 kl. 15:56
JakobHelms
Hvad tyder på at han spillede med Snap Tap i Beograd?
#19(Med 4 svar)
4. september 2024 kl. 17:46
Pingomania
Ikke hans stats i Beograd ihvertfald😂
Han har jo slået snap tap til af en grund. Giver ikke mening at pracce længere med det når det er banned.
Så hvad er der tilbage? Hans sidste kamp/kampe hvor det kunne være nyttigt at bruge.
#20(Med 3 svar)
4. september 2024 kl. 19:31
JakobHelms
mONESY har udtalt, at han har oplevet, at man generelt det skal slå Snap Tap fra på ny, hver gang man slutter tastaturet til en ny PC. Han siger også at da han satte op med SSDen her til Pro League, der blev hans Snap Tap slået til, han lagde mærke til det, og slog det fra.

Jeg synes bare du er meget hurtig til at forkaste enhver situation hvor TeSeS simpelthen kunne have gjort det uden at være klar over det. Givet at man 100% ved at alle kan se det på en demo efter kampen synes jeg ellers at det, at Snap Tap skulle være blevet slået til da han satte sin SSD op og gjorde klar til Pro League, uden at han var klar over og det og han derfor ikke slog det fra, og at han uforvarende spillede kampen med det slået til, det må være det mest sandsynlige handlingsforløb.
#22(Med 2 svar)
5. september 2024 kl. 00:52
Pingomania
Det er sgu lidt som at høre Sinners søforklaring i Tennis om hvordan han indtog doping og det ikke var hans skyld. Så de frikendte ham..

Ja man kan uforvarende slå det til (ifølge m0NESY) meeeeen mon ikke det kun er 1% af "snyderne" som kommer til det. De resterende 99% snyder for at blive bedre og vinde.
Dem der bruger snap tap er folk som er villige til at tage en genvej. Jeg har f.eks aldrig brugt snap tap og kommer heller aldrig til det. For hvorfor skulle jeg? Amatør spiller eller ej. I sidste ende snyder man sig selv for at blive bedre uden mekanisk hjælp.

Som professionel må du sgu ikke sætte dig i sådan en situation som han gør
#23(Med 1 svar)
5. september 2024 kl. 01:28
JakobHelms
Ja, dårlige undskyldninger vil der altid være, men der er jo en rimelig væsentlig forskel på fx doping her, i og med at du 100% bliver taget hvis du bruger Snap Tap, og det ved alle godt. Det er ikke noget med at Contador engang spiste en bøf og noget mærkeligt foder, eller dopingtests med grænseværdier e.l., demoen bliver kørt igennem bagefter og så kan man med 100% præcision se ol man brugte Snap Tap eller ej. Man kan ikke bruge det, og håbe på ikke at blive opdaget.

Så det er jo en helt ekstremt dum måde at snyde på. Det giver bare ikke mening overhovedet. Det er så ulogisk. Der synes jeg simpelthen den anden forklaring giver mere mening. Ikke at det ikke er snyd; 100% TeSeS ansvar at hans udstyr er legalt sat op.
#26(Med 0 svar)
5. september 2024 kl. 08:47
Pingomania
Ja, Contador sagde at han havde spist en bøf med doping i. Meeeeen han havde brugt bloddoping og læge fuentes bekræftede det.
Lidt det samme her. Føler at Teses undskylder så hurtigt over en "tanketorsk", for at dække over noget større. Manden spillede et helt map med snap tap før det blev opdaget. Han har jo tydeligvis brugt snap tap under kampen. Ellers var han ikke blevet taget. Sygt at undskylde med at han ikke vidste at det var slået til😂😂😂

Ja, det er 100% hans ansvar. Man burde nok se på at skifte Teses og sjuush ud på det nuværende lineup. Fungerer ikke engang med snyd😂

Alle ved at man bliver taget med tiden selv om man snyder. Bare se Joel.

For mit vedkommende har Teses taget dumhed i at snyde til nye højder. Han har været vant til snap tap så meget at det er en integreret del af ham.
Jeg kan egentlig godt lide Teses men det burde koste ham en fyreseddel og en karantæne.
#11(Med 0 svar)
4. september 2024 kl. 12:36
TheJyde
Det er bare dumt så er den ikke længere. total uprofessionelt
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.