Arkivbillede af stickers fra majoren i Paris.

Spillerne skal lave sine Shanghai-stickers fysisk i Kina

Valve har meldt ud til RMR-holdene, hvordan stickers-processen foregår denne gang.

Tilbage i marts stod den allerførste major i Danmark endelig for skud, og selvom det på flere punkter var en succesoplevelse, var der lidt problemer.

Udover problemet med sceneløbere var stickers også meget forsinket, da flere spillere havde fået designere til at hjælpe med sine stickers, som derfor skulle laves om.

Nu er Valve kommet problemet i forkøbet, da de i en besked til RMR-holdene har meddelt, at samtlige stickers for majoren i Shanghai laves fysisk og personligt i Kina.

Selve processen sker ved de diverse RMR-turneringer, som bliver afviklet i Shanghai fra den 11. til 24. november. Her er alle 56 hold, altså 280 spillere, påkrævet til at lave sine stickers.

Det er kun de 24 hold, som kvalificerer sig til selve majoren, der får sine stickers inde i spillet.

Faktaboks

Officielle retningslinjer for stickers

Vi ønsker autrografer, der ser ud som det, du giver, når du skriver på en fans musemåtte. Tag et blankt stykke papir, en sort tusch, og skriv din autograf. Tag et billede og send det til os. Nemt!

Du er velkommen til at øve dig et par gange. Du kan sende os den bedste, men husk: Det, du sender, bør ikke tage dig mere end 5-10 sekunder at skrive. Designet er op til dig – det kan være meget simpelt, sjovt eller indeholde nogle små personlige detaljer. Men det bør ikke være et meget detaljeret, kompliceret eller udsmykket billede.

Din autograf skal følge disse regler, ellers bliver den sandsynligvis afvist eller ændret, før den bliver sendt:

  • Autografen skal ligne den, du laver, når du underskriver en fans musemåtte. Det bør ikke tage dig mere end 5-10 sekunder at lave autografen. Hvis det tager længere tid, er den for kompliceret.

  • Den skal være skrevet af DIG og ikke af en anden. Det er okay, hvis din autograf ikke ser perfekt ud, så længe den er din! Hvis en anden har lavet din autograf på dine vegne, kan vi afvise den.

Disse elementer i en autograf kan få din indsendelse afvist:

  • Computer-genereret kunst

  • Skrifttyper

  • Overdrevent komplicerede bogstaver eller tegninger (håndtegnede eller computergenererede)

  • Alt, der ikke med rimelighed kan reproduceres i hånden på 5-10 sekunder.

Læs dem selv her.

#1(Med 2 svar)
12. september 2024 kl. 13:17
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Selvom vi har set rigtigt mange fede "designerstickers" så er det her egentligt fint og gør dem vel også mere personlige.
#2(Med 1 svar)
12. september 2024 kl. 13:20
Ember
Jeg husker, at jeg til ESL Odense 2019 spurgte tarik, om han kunne lave sin autograf ligesom på sin Boston sticker til mig. Det kunne han ikke :'(
Det kommer ikke til at ske igen :D
#3(Med 0 svar)
12. september 2024 kl. 14:14
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Netop den slags ting er det som de prøver at undgå, hvilket jeg synes er fedt, gør at memorabilia faktisk afspejler hvad der i spillet :D
#4(Med 0 svar)
12. september 2024 kl. 15:13
Bjelanden
Gør kun de gamle stickers kommer til at stige i værdi.
Synes de gamle stickers med designs i er møg fede.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.