Formanden for IESF, HRH Prince Faisal, har angiveligt foreslået at aflyse WEC 2024. (Foto: IESF)

Medie: IESF stemte om aflysning af "VM"

Forslaget om at aflyse eventet i Saudi Arabiens hovedstad blev stemt ned.

Bestyrelsen for det internationale esportsforbund IESF har i sidste uge stemt om, hvorvidt de skulle aflyse deres selvudnævnte 'verdensmesterskab' i esport.

Det rapporterer mediet The Esports Advocate baseret på anonyme kilder.

Afstemningen skulle angiveligt have fundet sted på et improviseret bestyrelsesmøde den 10. september - blot to måneder inden eventet skydes i gang den 11. november i Saudi Arabiens hovedstad Riyadh.

Forslaget, der ultimativt blev stemt ned ved en hemmelig afstemning, blev fremsat af IESFs formand, Prince Faisal, der også er grundlægger af Saudi Esports Federation og næstformand i Global Esports Federation.

Ifølge kilderne var bestyrelsesmedlemmerne forvirrede og bekymrede over forslaget med så kort tid til eventet og forstod ikke årsagen bag en potentiel aflysning.

Ingen af IESFs bestyrelsesmedlemmer er vendt tilbage på The Esports Advocates henvendelse.

Counter-Strike på plakaten

Ved IESF World Esports Championship skal der dystes i fem spiltitler og syv turneringer, hvor spillerne stiller op for deres land.

To af de syv turneringer er i Counter-Strike 2, hvor der er en turnering for både mænd og kvinder.

Mens det danske herrehold ikke formåede at spille sig videre til "VM" så er Danmark repræsenteret i kvindeturneringen af Astralis Women-kernen marie, Ismo og KiTKaT samt den tidligere Astralis-spiller anja og ikke mindst NIPs ramziiN.

Foruden Counter-Strike vil der også være turneringer i PUBG Mobile, Dota 2, eFootball, Mobile Legends og Mobile Legends Women.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.