BILLETSALGET TIL DEN STORE FINALE ER ÅBENT
LIVE
zEden slutter sig til SERA. Foto: Screenshot fra spillerprofil.

SERA henter to spillere

LethJ og zEden klar til at styrke SERA efter efterårsferien.

Kort før transfervinduet i POWER Ligaen smækkede i, tog SERA en markant beslutning og udskiftede to spillere.

Rollo og oJay er nu fortid på holdet, mens LethJ og zEden indtræder som de nye ansigter.

Det annoncerede SERA på det sociale medie X, fredag aften. I det opslag uddyber de baggrunden for udskiftningen. Både oJay og Rollo står nu frit til at finde en ny organisation, mens LethJ og zEden skal løfte SERAs ambitioner i den kommende sæson.

I dag er vi desværre nødt til at meddele, at oJay og Rollo ikke længere vil være en del af SERAs Counter-Strike-hold. Selvom disse beslutninger altid er svære at tage, mener vi stærkt, at de er nødvendige for at rette op på en første halvdel af sæsonen, som både spillerne og ledelsen finder uacceptabel. Begge spillere bliver free agents og har frihed til at tilslutte sig ethvert andet hold. Vi har virkelig nydt vores tid sammen og de fantastiske øjeblikke, vi har delt. Tak for jeres dedikation og talent. Vi ønsker jer alt det bedste på jeres fremtidige rejse, skriver SERA og fortsætter:

Som erstatninger byder vi velkommen til Zeden og LethJ, begge spillere med erfaring fra POWER Ligaens 1. division og med det drive og den passion, som vi forventer kan flytte holdet væk fra nedrykningspladserne. Vi ser frem til dette nye kapitel i SERAs historie og håber, I vil være med til at byde dem velkommen på holdet, afslutter organisationen.

zEden spillede senest i WOPA, men blev sat af holdet, da han blev sat på bænken blot to måneder efter han kom til holdet. Kort inden opholdet i WOPA, spillede han med 9INE's nye akademiprojekt i marts måned.

LethJ har tidligere i MASONIC Academy, hvor han den 9. juli forlod holdet. Den 22-årige dansker har spillet tre sæsoner i 1. division, hvor hans bedste var i MASONIC-holdet, da han endte med en rating på 1.03.

SERA er nu:

#1(Med 0 svar)
18. oktober 2024 kl. 19:51
Thorbek
Glæder mig til denne rejse.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.