Maniac bliver anklaget for upassende adfærd til afterparty efter et CS2-event.

Endnu en kvinde anklager Maniac for sexchikane

I kølvandet på tidligere anklager mod Maniac, er der nu kommet en ny og alvorlig anklage mod den 34-årige schweizer.

Counter-Strike-eksperten står nu over for en ny alvorlig anklage. En kvinde, der var til stede til samme fest som Hannah Marie TZ, har beskrevet, hvordan hun også blev befamlet af Maniac.

Tidligere på onsdag skrev X-brugeren Hannah Marie TZ, hvordan hun blev befamlet af Maniac til et afterparty. Dette var Maniac kort efter selv ude at benægte på det sociale medie X.

Onsdag aften kan endnu kvinde berette om Maniacs adfærd til samme afterparty.

X-brugeren Daisy, hvis brugernavn er Dampptowel, skriver nemlig onsdag aften, om sine oplevelser med Maniac fra den samme fest.

Hun fortæller, at hun blev gentagne gange befamlet af Maniac foran hendes forlovede og flere esports-kolleger. Ifølge Daisy forsøgte hun at slippe væk, men Maniac fulgte efter hende rundt på dansegulvet og i resten af lokalet.

Jeg blev også befamlet flere gange af Maniac til festen. Det skete i fuldt syn for min forlovede og foran flere af mine esports-kolleger. Det var tydeligt ikke-samtykkende, og jeg sagde nej og forsøgte at slippe væk flere gange. Han jagtede mig rundt på dansegulvet og fulgte mig rundt på stedet. Der er vidner til dette. Det var skræmmende, og mange af de andre piger der udtrykte også de samme følelser og oplevede lignende befamlinger og anden uacceptabel adfærd fra Maniac den aften, ligesom andre tidspunkter.

Hun rapporterede hændelsen til de relevante parter med det samme, og sagen blev taget op af dem. Damp kritiserer Maniacs seneste udtalelse, som hun mener skævvride hændelserne. Maniac hævdede, at Hannah flirtede med ham, men kvinden afviser denne påstand.

Den erklæring, han udsendte, forvrænger fuldstændigt sandheden, og Hannah engagerede sig overhovedet ikke med ham på den måde. Hun eksisterede bare og blev chikaneret af ham, ligesom vi andre den aften.

Denne fest foregik en juni aften, efter BLAST Premier Spring Finals. Det har vores søsterside fra Dust2.us fået bekræftet af Hannah Marie.

Den påståede seksuelle chikane fandt angiveligt sted ved en efterfest, som G2 havde arrangeret for talenter, spillere og branchefolk på Lafayette, et eventsted ved King's Cross Station i London, siger Hannah Marie til Dust2.us.

Maniac har endnu ikke svaret eller benægtet den nye anklage fra Damp.

Den 34-årige schweizer skrev tidligere på X, at han trækker sig fra ESL Pro League efter de beskyldninger, som onsdag eftermiddag er kommet mod ham.

Dust2.dk har kontaktet både BLAST, ESL samt PGL for at høre, om anklagerne mod Maniac får betydning for hans involvering i deres respektive broadcasts. PGL og ESL er vendt tilbage, og det kan du læse mere om her.

Læs opslaget herunder:

Faktaboks

Daisy

Jeg har overvejet, om jeg skulle sige noget om dette, men efter at have set Maniacs svar følte jeg mig nødsaget til at træde frem og bekræfte, hvad der skete med Hannah. Jeg blev også befamlet flere gange af Maniac til festen. Det skete i fuldt syn for min forlovede og foran flere af mine esports-kolleger. Det var tydeligt ikke-samtykkende, og jeg sagde nej og forsøgte at slippe væk flere gange. Han jagtede mig rundt på dansegulvet og fulgte mig rundt på stedet. Der er vidner til dette. Det var skræmmende, og mange af de andre piger der udtrykte også de samme følelser og oplevede lignende befamlinger og anden uacceptabel adfærd fra Maniac den aften, ligesom andre tidspunkter. Jeg rapporterede dette, så snart det skete, til de relevante parter. Det blev håndteret direkte af dem, da jeg ikke var den eneste pige, der trådte frem om Maniacs handlinger. Den erklæring, han udsendte, forvrænger fuldstændigt sandheden, og Hannah engagerede sig overhovedet ikke med ham på den måde. Hun eksisterede bare og blev chikaneret af ham, ligesom vi andre den aften. Jeg plejer ikke at blande mig i esports-drama, men jeg følte, det var nødvendigt at træde frem, så snart han fremlagde en ekstremt falsk version af, hvad der skete. Han hævder, at Hannah flirtede med ham i sin erklæring, men jeg flirtede ikke eller bad om at blive befamlet af Maniac. Jeg har en elskelig forlovede, der utrætteligt fungerede som en beskyttende skærm for mig under disse begivenheder. Jeg ønsker ikke, at dette skal definere, hvordan folk opfatter mig som esports-talent, men jeg følte, at der måtte siges noget, efter at han forsøgte at omskrive, hvad der skete med os, som om hun "ombestemte sig" efterfølgende. Der blev ikke givet noget samtykke.

Kort overblik over Maniacs anklager

#1(Med 5 svar)
4. september 2024 kl. 22:18
Hunt
"Lad mig lige få min veninde til at bakke mig op"

Giv det et par timer og hans bedste ven som også var til den fest kommer også bekræfter hvad han har fortalt.

Når sådan her noget (relativt) småt bliver blæst sådan op, er jo præcis den grund til at når der så sker noget rigtigt slemt, så er det svært at tro på. Fordi det jo "nok bare er endnu en der har dårlig samtivttighed over at have været fuld".

Der er jo INGEN der vinder på det her.
Manden taber ved at blive dømt i folkedomstolen og igen ser på om han rent faktisk er uskyldig og hvis han er, så opdager de fleste det næppe alligevel.

Kvinden taber ved det jeg nævnte ovenover.. Sådan ulven kommer agtigt. Hvis man ikke kan klare hvordan fulde mennesker opfører sig, så lad dog vær med at stå fuld på danskegulvet kl 2 til en fest. Jeg tager jo heller ikke ind og ser FCK mod BIF for derefter at klage over at der var så mange fodbold fans og fodbold er nederen. Så ville jeg jo bare lade være med at tage ind og se fodbold ffs.
#3(Med 1 svar)
4. september 2024 kl. 22:24
zwank
Er du en af de der mænd der hader kvinder eller hvad foregår der i de her to tråde?
#4(Med 0 svar)
4. september 2024 kl. 22:29
Hunt
Langt fra, men det siger ret meget om dig hvis det er hvad du læser ud fra mine posts.
#7(Med 2 svar)
4. september 2024 kl. 23:00
Lunar
Hej hunt, ang. "Hvis man ikke kan klare hvordan fulde mennesker opfører sig, så lad dog vær med at stå fuld på danskegulvet kl 2 til en fest"
Normale fulde mennesker render ikke normalt rundt og gramser på folk, slet ikke hvis de gentagende gange bliver bedt om at lade vær, mens de følger efter offeret.
Det er noget man gør hvis man er herre klam.
Det her er IKKE normal opførsel, det håber jeg virkelig du vil give mig ret i.
#8(Med 1 svar)
4. september 2024 kl. 23:10
Hunt
HVIS det der er PRÆCIST hvad der er sket, så har du ret.

Hvad hvis det som er sket er præcist som han påstår?

Vi kan ikke bare per automatik antage at hvad den ene part påstår er 100% rigtigt. Så er der seriøst noget galt med vores dømmekraft. Især når vi intet ved, men allerede er han i gang med at miste sit job og penge. Det er fakta, uanset hvad der reelt set er sket og hvem der har ret.

Hvis vi stiller det op sådan at vi ser på hvad han mister ligemeget hvad, sit job/penge, samt hvad hun mister hvis hun ikke siger sandheden, altså intet. Så er vi nødt til at se mere end bare at antage at det hun siger bare er 100% rigtigt. (Eller det han siger er 100%, den går begge veje).

Ville du synes det var fedt hvis du blev dømt for et mord og kom i fængsel, bare fordi jeg sagde du havde dræbt en? Og folk bare per automatik troede på mig, selvom jeg ikke kunne bevise noget.
#11(Med 0 svar)
5. september 2024 kl. 07:50
RasmusRoev
Vi er ret enige her Hunt. (det skal du vide)

Problemet er, at disse mænd taber uden at blive dømt. For de ryger for folkedomstolen som du skriver. Det er super ærgerligt!
#2(Med 0 svar)
4. september 2024 kl. 22:23
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Stop med at skrive om relevante ting om CS scenen please!
#5(Med 2 svar)
4. september 2024 kl. 22:42
bar
Vi har den forventede reaktion fra typer som Hunt, der mener at det her er en storm i et glas vand og generelt kaster sig ud i en seriøs omgang victimblaiming. Man skal ikke finde sig i mænd, der antaster en - heller ikke på et dansegulv klokken 2 om natten. Den går ikke længere, og det skal ikke undskyldes med fuldskab eller lignende. Det er de færreste mænd, der opfører sig på den måde, og dem der gør, skal mærke konsekvensen.
#6(Med 0 svar)
4. september 2024 kl. 22:54
Hunt
Ved du med sikkerhed at det rent faktisk er sket?

Er du nu sikker på du ikke bare dømmer en mand uden nogen form for beviser?

At det her er hvad du får ud af hvad jeg har skrevet, siger ret meget om dig desværre.
#12(Med 0 svar)
5. september 2024 kl. 07:53
RasmusRoev
Du er vel os typen der går ind for mental load og støtter din influenser kæreste? Stop altså :)

Hunt påpeger jo, at HVILKEN som helst kvinde, kan lave dette mod HVILKEN som helst mand! HVem siger ikke, at hun er blevet afvist af ham, og derved blevet sur osv osv osv. Problemet er jo, at han bliver dømt, uden NOGEN ved hvad der reelt er sket?

VI er enige i, at mænd OG kvinder skal opføre sig pænt, og det gælder begge veje. Det skal der ikke være nogen tvivl om. Fuldskab eller ej, det er ingen undskyldning.
#9(Med 0 svar)
5. september 2024 kl. 06:18
TheJyde
Tænker den er go nok folk som er lidt kendte tror de kan tillade sig alt men selvfølgelig skal der beviser til før han kan dømmes
#10(Med 0 svar)
5. september 2024 kl. 07:47
JustaRadom0ldDude
blot at sætte sig selv i en situation som kan rejse en tvivl er bare dumt - det er super farligt "at skide i sin egen rede"...

øv for Maniac som jeg egentlig syntes var fin både som "Talent" og i podcasts... de andre kender jeg ikke.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.