Sagen om br0, Astralis og BLAST er ikke afgjort endnu.

BLAST sender bolden videre til ESIC: Astralis-sag ikke afgjort endnu

BLAST anmoder ESIC om at undersøge forløbet med Astralis' brug af en nødudskiftning ved BLAST Premier Fall Final 2024.

Vi troede sagen var lukket, og at vi ikke ville høre yderligere i sagen om Astralis' nødudskiftning ved BLAST Premier Fall Final 2024.

BLAST havde givet deres endelige beslutning, cadiaN fik lov til at deltage i Forum, og nu er Astralis ude af turneringen.

Men nu åbner BLAST selv sagen igen. De skriver, at sagen hele tiden har udviklet sig, og at snakkene mellem Astralis, BLAST og spillerens repræsentanter er fortsat over de seneste par dage, hvor informationerne og positionerne fra Astralis og spillerens repræsentanter ikke stemmer overens.

BLAST specificerer det ikke, men vi formoder, at de med "spillerens repræsentanter" mener br0 og hans agent.

Derfor beder den danske turneringsarrangør nu ESIC om at åbne en sag og undersøge forløbet.

Det vil ikke være første gang, at ESIC undersøger hændelser omkring Astralis. I sommeren 2023 blev den danske organisation idømt en bøde på 685.000 kroner af ESIC for at have medvirket i en interessekonflikt, da de bad HUNDEN om assistance, mens han var på kontrakt med HEROIC.

#1(Med 0 svar)
27. september 2024 kl. 15:27
Hunt
ESIC lol
#2(Med 0 svar)
27. september 2024 kl. 15:33
cleansation
Desværre kommer ESIC ikke til at gøre noget.

De burde bandlyses fra Valve turneringer i en periode.
#3(Med 0 svar)
27. september 2024 kl. 16:38
Igno
Jeg kan nu godt forstå at Blast gerne vil gå videre med den her. De vælger at køre en tillidsbaseret tilgang til nød-udskiftninger, og Astralis vælger så at udnytte dette (øjensynligt). Hele processen kan ende med at koste Blast dyrt i det lange løb, med hårdere konkurrence i TO-markedet fra 2025 og fremad.

Skulle ESIC kunne bevise at Astralis har løjet Br0 syg, vil det som minimum koste dem deltagelse i World Finals. Spørgsmålet er hvor meget bid der er tilbage i ESIC, en god advokat har tidligere vist sig at kunne lægge en solid dæmper på dem.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.