POWER Ligaen starter
04D : 01T : 21M : 36S
Sådan så det ud til IEM Cologne.

*ESL venter med at forbyde Snap Tap

I modsætning til Valve og BLAST tillader ESL det omdiskuterede Snap Tap.

Natten til tirsdag lavede Valve store ændringer, da man bragte en opdatering, der ikke længere gjorde det muligt at bruge hverken jump-binds eller det omdiskuterede Snap Tap.

I samme forbindelse valgte BLAST at følge Valves holdning ved at forbyde brugen af Snap Tap og andre lignende hjælpemidler i deres turneringer, men konkurrenten ESL har valgt at gå mod strømmen.

Over for Dust2.us har en repræsentant fra ESL nemlig bekræftet, at det vil være muligt at gøre brug af Snap Tap i igangværende og kommende ESL-turneringer.

Holdene, der spiller med i ESEA-ligaerne, kan derfor frit bruge Snap Tap uden konsekvenser, og når verdens bedste hold til september deltager ved ESL Pro League, har de også mulighed for at anvende mekanismen.

Om det bliver permanent, må tiden vise, da ESL har informeret Dust2.us, at de aktivt følger sitationen og derfor potentielt laver ændringer til beslutningen.

Faktaboks

*Opdatering kl. 21:54:

Kort efter Dust2.us' artikel har Ulrich Schulze, som er SVP Game Ecosystems i ESL FACEIT Group, været på tasterne på X og kommenteret på artiklen.

Ifølge Ulrich har ESL ikke taget en endelig beslutning, da man stadig afventer, at Valves nye detektionsmetode for Snap Tap bliver tilgængelig for alle.

Der ser ud til at have været en misforståelse her, vi træffer IKKE en endelig beslutning om at tillade disse funktioner. Valve har udgivet en detektionsmetode, som endnu ikke er tilgængelig for alle, så vi afventer, at dette bliver tilfældet, før vi tilpasser vores regler i overensstemmelse hermed.

#1(Med 0 svar)
21. august 2024 kl. 21:45
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
De må have en god forklaring?
#2(Med 0 svar)
21. august 2024 kl. 22:34
JakobHelms
Oversættelsen af, at de ikke tager en endelig beslutning er da en tand uheldig? Det er vel mere korrekt, at de ikke direkte tager en beslutning, ud fra det grundlag at de ikke pt. kan registrere brugen af det. Det lyder på det originale engelsk citat (i hvert fald for mig) som om pointen er, at de ikke bandlyser det før de kan holde øje med at folk ikke bruger det, og ikke at de ikke har truffet en beslutning endnu.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.